Assist Act
Image default
Eten en drinken

Wokken nabij Den Bosch doet u bij dit gezellige restaurant

Wokken in regio Den Bosch kunt u het beste bij Restaurant Xie Xie doen. Geniet in dit gezellige restaurant in Oss van sushi, diverse Europese en Aziatische gerechten en wok- gerechten. Voor een vaste prijs, geniet u onbeperkt van de lekkerste en meest uiteenlopende recepten. Proef de lekkerste wereldgerechten bij dit gezellige restaurant in Noord-Brabant. De perfecte plek om te genieten van een gezellig diner met collega’s, een verjaardag te vieren met familie of weer eens goed bij te kletsen met vrienden. Maar niet alleen de heerlijke gerechten zijn inclusief. Ook dranken als bier, huiswijnen, frisdranken, koffie en thee vallen binnen de vaste prijs.

Geniet onder andere van de lekkerste sushi bij dit restaurant in Oss

Het aanbod van restaurant Xie Xie is uitgebreid. Bij dit restaurant wordt rekening gehouden met iedereens smaak. Op het menu staan verschillende gerechten die bereid zijn op een teppanyaki, dit is een speciale bakplaat. Daarnaast bereiden zij ook verschillende gerechten op de Aziatische wok. Dit maakt Restaurant Xie Xie een zeer geschikt restaurant om te wokken in regio Den Bosch. Ook kun je er voor kiezen om de verschillende gerechten te proeven van het Europees en Aziatisch buffet. Wil jij van de vers gerolde sushi genieten bij dit restaurant in Oss? Of sluit jij het liefste de avond perfect af door diverse desserts te kiezen uit het grande dessert buffet.

Stel een afhaalmenu samen

Een reservering plaatsen bij Restaurant Xie Xie is eenvoudig. Dit kan namelijk online of telefonisch. Bij dit gezellige restaurant in Oss, nabij Den Bosch worden de leukste mogelijkheden aangeboden om te wokken en verse sushi te eten. Geniet jij liever thuis op de bank? Vanaf €20,40 is het mogelijk om voor een afhaal samenstel menu te kiezen. Bij dit menu kies je voor drie gerechten uit de 22 Chinese keuken specialiteiten.