Assist Act
Image default
Eten en drinken

Zo laat jij de lekkerste broodjes bezorgen

Broodjes op kantoor, wie doet dat nu niet! Bijna iedereen die op kantoor werkt bestelt toch minstens één keer per week lunch op kantoor. Broodjes bestellen bij broodjes-catering.nl is immers iets wat helemaal bij hoort. Toch blijkt je lunch laten bezorgen door cateraars vaak lastiger dan dat je aanvankelijk zult denken. Niet alleen waar er wordt besteld is vaak een dilemma, maar ook welke broodjes er moeten worden besteld. Speciaal daarom hebben wij een aantal tips, zodat het bestellen van broodjes nooit geen probleem meer vormt voor jou en je collega’s. Doe er dus je voordeel mee!

 

Bestel niet te laat

 

Er is natuurlijk niets zo vervelend als dat je broodjes wilt bestellen en je te laat bent de broodjes bezorgen niet meer mogelijk is. Je zult ze dan moeten afhalen. Iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Dit kost je onnodig extra tijd. Zorg er daarom dus ook voor dat je tijdig besteld bij catering Houten. Heel Nederland luncht immers rond de klok van 12. Zorg er dus voor dat je ‘s ochtends je bestelling bij broodjes Utrecht plaatst, zodat jullie met elkaar in tijdens de lunch kunnen genieten van een heerlijke lunch op kantoor. Je lunch bezorgen is namelijk nog nooit zo gemakkelijk geweest als dat dit tegenwoordig het geval is. Het enige wat je hoeft te doen, is je wensen kenbaar te maken en ze gaan direct voor je aan de slag.

 

Laat dezelfde persoon bestellen

 

Wanneer je op kantoor komt en er is nog niet bekend wie er moet bestellen, dan kan dat leiden tot ontzettend veel onrust. Deze onrust heeft vaak als gevolg dat je te laat besteld, waardoor je broodjes bezorgen niet meer mogelijk is en je genoodzaakt zult zijn om ze af te halen. Niet waar je helemaal op zit te wachten natuurlijk. Zorg er daarom voor dat je een schema maakt zodat iedereen weet wie wanneer aan de beurt is om broodjes te bestellen. Zo hoeven jullie elkaar niet iedere week aan te kijken en kan er direct over worden gegaan tot actie. Overigens kun je niet alleen je lunch op kantoor laten bezorgen, maar een lunch thuisbezorgen kan natuurlijk ook.