Assist Act
Image default
Eten en drinken

Een duurzame catering die het totaalplaatje voor uw feest verzorgt

Steeds meer mensen willen zo duurzaam mogelijk leven en ondernemen. Maar ook wanneer u vanuit het bedrijf een feest of evenement organiseert, wilt u dat duurzaamheid daarin uitgestraald wordt. Ga duurzaam, verantwoord en biologisch te werk door een duurzame catering in te huren tijdens uw bedrijfsfeest. Dan weet u zeker dat u heerlijke en eerlijk gerechten met verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten serveert die met zorg bereid zijn. Zoekt u een duurzame catering in omgeving Amsterdam? Dan is The-Eet-team uw partner!

Voor diner, lunch, ontbijt of gewoon wat hapjes

Gaat u kleine gelegenheden of grote evenementen organiseren? U wilt hoe dan ook dat de gasten zich vermaken en genieten van het eten. Dat is precies waar The-Eet-team u mee helpt. Met al 20 jaar ervaring met duurzame catering nemen zij alle zorgen uit handen, Zoals de catering van heerlijke home-made hapjes, ontbijtjes, lunches en diners. De producten die dit bedrijf gebruikt bij catering zijn op duurzame wijze geproduceerd. Dat wil zeggen dat ze bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees gebruiken in de gerechten en hapjes die ze maken. Bovendien werken ze altijd samen met lokale leveranciers en scoren ze bij hen seizoensproducten uit de streek. Naast duurzame catering, hebben zij zich de afgelopen jaren gericht op het bedenken en ontwikkelen van complete concepten en presentatiemogelijkheden. Hierdoor zijn zij perfect in staat om werkelijk ieder thema uit te werken voor hun klanten.

Ontvang precies de catering die u voor ogen heeft

Bij The-Eet-team staat duurzaamheid centraal, maar daarnaast ook persoonlijk en direct contact. Hun aanpak is persoonlijk en professioneel. Dat is dan ook precies de manier hoe zij hun klanten en evenementen benaderen. Elke vraag wordt beantwoord met een originele oplossing geheel op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u geïnteresseerd in een duurzame catering voor uw evenement? Neem contact met hen op!

https://the-eet-team.nl/