Assist Act
Image default
Eten en drinken

Bij dit restaurant in Spakenburg huurt u eenvoudig een zaal

Wilt u een feestje geven en zoekt u een zaal? Of heeft u een plek nodig waar u rustig kunt vergaderen? Antonio’s Eethuys is daar de perfecte locatie voor. Dit restaurant heeft een bovenverdieping waar u rustig kunt vergaderen of een leuk feestje kunt geven. Het ligt er maar net aan waar u de bovenverdieping van dit restaurant in Spakenburg voor afhuurt. Omdat het een restaurant betreft, kunt u ook gebruikmaken van de kaart en tijdens uw gelegenheid heerlijke gerechten bestellen. Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat de zaal aantrekkelijk is. Dat is ook zeker het geval bij dit restaurant in Spakenburg.

De bovenverdieping van dit restaurant

Een goede sfeer is essentieel en die is zeker te vinden bij dit restaurant in Spakenburg. Dit heeft met een aantal dingen te maken. Ten eerste de inrichting; er is een fijne sfeer, mede door de gaskachel en Chesterfieldbank, die het knus maken. Maar ook het uitzicht is mooi. U kijkt uit op het gezellige dorpsplein van Spakenburg. Omdat u de hele bovenverdieping tot uw beschikking heeft als u deze afhuurt, heeft u zeker genoeg plaats. Daarnaast is de akoestiek van deze zaal goed. Ook is er een beamer, wat zowel voor feestjes als vergaderingen erg handig kan zijn. Dit alles zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is om gebruik te maken van deze zaal.

De keuze uit veel verschillende maaltijden

Antonio’s Eethuys heeft veel gerechten waaruit u kunt kiezen. Dit geldt ook als u de bovenverdieping afgehuurd heeft. U kunt dan gewoon gebruikmaken van de kaart. Misschien wilt u slechts een drankje, eventueel met borrelhapjes, nuttigen. Als u langer gebruik maakt van de zaal, kunt ook echter ook een lunchgerecht of dinergerecht bestellen. Het menu is heel divers en bestaat deels uit gerechten uit een houtskooloven. In die Mibrasa houtskooloven worden onder andere heerlijke hamburgers gemaakt.