Assist Act
Image default
Eten en drinken

Het gemak van broodjes bestellen

 

Dat online bestellen steeds gemakkelijker wordt, dat blijkt! Met één druk op de knop hebben we tientallen verschillende zaken die ons kunnen voorzien van de meest uitgebreide broodjes. Een lunch op kantoor van broodjes.nl is daarom dus ook een goede keuze. Ze zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van alles rondom catering. Dat betekent dus niet dat je hier alleen wat eenvoudige broodjes voor je lunch kunt bestellen, nee! Je kunt hier namelijk ook goed terecht voor een volledig verzorgde lunch op locatie. Deze lunch kun je volledig laten verzorgen, maar ook enkel afleveren behoort tot de mogelijkheden. Hoe je dit doet, vertellen we je hier.

Ruime keuze broodjes

Broodjes bestellen kan ontzettend gemakkelijk, dit kan online in slechts enkele stappen. Ga je een volledige zakelijk luxe broodjes bestellen voor een vergadering of andere belangrijke meeting of is het voor jezelf en je collega’s. Misschien heb je wel een congres en heb je tientallen of zelfs honderden mensen uitgenodigd. Door vooraf te bepalen waarvoor je een lunch nodig hebt, kun je samen met de cateraar bepalen wat handig is om te doen en zo de wensen op elkaar afstemmen. Het grote voordeel van een lunch op locatie is, dat ook mensen ter plaatse nog een keuze kunnen maken voor een bepaald broodje. 

Ga je voor gemak of voor uitgebreid?

Met een volledig verzorgde lunch kun je helemaal zelf bepalen wat je graag wilt. De één wil luxe belegde broodjes, waar de ander een broodje ham en kaas voldoende vindt. Ook is er de mogelijkheid tot allerlei verschillende soorten sappen en eventuele warme dranken, soepen en wraps. Zoals je ziet kun je je lunch dus helemaal naar eigen wens invullen, zodat je zeker weet dat het jezelf en ook je collega’s of gasten aan absoluut helemaal niets ontbreekt.