Assist Act
Image default
Groothandel

Een exclusieve uitstraling in uw tuin met duurzame vlonderplanken

Met vlonderplanken maakt u echt iets exclusiefs in uw tuin. U creëert een warme sfeer op uw terras en tegelijkertijd zijn deze planken sterk, veilig en betaalbaar. Ook op het balkon, rondom het zwembad of als tuinpad kunt u deze planken perfect toepassen. Wanneer u vlonderplanken van hoge kwaliteit wilt aanschaffen, kunt u perfect terecht bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel. In het belang van een wereldwijd duurzaam bosbeheer, voldoen alle houtproducten van deze houthandel aan het FSC keurmerk. Wanneer u dus hout koopt bij deze winkel, weet u zeker dat u een verantwoorde keuze maakt.

Kies voor hardhout of geïmpregneerd hout

Een veel gebruikte houtsoort voor vlonderplanken is hardhout. Dit is hout met een hoge duurzaamheid, waarmee u voor een lange tijd een natuurlijke en warme sfeer creëert. Een ander voordeel van hardhout is de hoge weerstand tegen schimmels en insecten. Naast hardhout vlonderplanken levert Houthandel van Wanrooij ook geïmpregneerd hout. Deze tweede houtsoort is nog beter bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals schimmels, ongedierte en weersomstandigheden. Bovendien gaat dit hout gemiddeld vijf keer langer mee dan onbehandeld hout. Niet voor niets is geïmpregneerd hout een synoniem voor verduurzaamd hout. Vlonderplanken van geïmpregneerd hout zijn ook nog eens brandvertragend.

Uw planken op maat gemaakt

Bij Houthandel van Wanrooij kunt u vlonderplanken in alle soorten en maten aanschaffen. Denk aan de vijf centimeter dikke, extra robuuste, hardhouten vlonderplank met mes en groef. Deze planken zijn ook te gebruiken voor andere bouwwerken, bijvoorbeeld overkappingen en schuren. De houtspecialisten zagen hier uw planken nauwkeurig op maat, zodat u zeker weet dat uw terras er keurig bij ligt. De vestiging is maar liefst 10.000 m² groot en u vindt er vele soorten houtproducten. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt beginnen met de werkzaamheden. De medewerkers van deze houthandel geven u graag advies over de installatie van de vlonderplanken en helpen u met het selecteren van de juiste bevestigingsmaterialen.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/index.php