Assist Act
Image default
Financieel

WAT IS BEWINDVOERING?

 Bewindvoering is een maatregel om iemand te beschermen die niet goed voor zijn geldzaken en zijn bezit kan zorgen. En dat doen wij hier bij bewindvoering Enschede. Indien een familielid, vriend of kennis van u niet meer in staat is zijn eigen financiële zaken af te handelen, als die bewuste persoon als reeds failliet is of op de rand van faillissement staat dan kunt u ons inschakelen voor professionele bijstand. Onze bewindvoerders hier in Utrecht zijn zeer ervaren, professioneel, en zijn erkend door de juridisch instituten in heel Enschede en in heel Nederland. Wij houden onze naam hoog door u professionaliteit en eerlijkheid te bieden. Bij ons bent u verzekerd dat u geliefde in goeden handen beland en dat alle financiële zaken door ons rechtstreeks worden afgehandeld. 

HOEVEEL KOST EEN BEWINDVOERING?

 Bewindvoering Enschede is zich er degelijk van bewust in welke situatie uw geliefde zich op dit moment bevindt. Zeer ernstige financiële problemen waarbij het water aan de lippen komt. Een wanhopige situatie. Daarom zijn onze prijzen ook heel erg schappelijk en marktconform. Wij houden het ook zo zodat de persoon die ons benaderd niet te diep in zijn of haar portemonnee moet gaan om deze kosten te dekken. Wij hebben de laagste kosten in heel Enschede en de meest concurrerende in heel Nederland. Verder bieden wij garantie maar ook betalingsmogelijkheden in termijnen om de last van in een keer betalen te verlichten.  

HOE START IK HET PROCES OP?

 De bewindvoering is een juridisch proces dat moet gaan via de kantonrechter. Een proces dat ook hier in Enschede wettelijk opgevolgd dient te worden. Wij van bewindvoering Enschede zorgen ervoor dat wij het gehele proces van u handen afnemen. Het enig dat u moet doen, wanneer u het vermoeden heeft of definitief weet dat uw geliefde zijn of haar financiële zaken niet meer zelf kan regelen, is contact met ons opnemen zodat wij dan een intakegesprek kunnen plannen waar alle vragen vice versa gesteld kunnen worden zodat u het proces snapt en zodat ook wij weten wat de actuele financiële status is van uw geliefde.