Assist Act
Image default
Cadeau

Gan 356 M 3x3x3

Het bedrijf Gan heeft in 2019 en 2020 veel kubussen uitgebracht. Deze variëteit helpt u bij het kiezen van een kubus op basis van uw budget en wensen. Gan 356 M 3x3x3 is geschikt voor diegenen die een betaalbare treshka met fijnafstemming nodig hebben.

De facetlengte van deze kubus is 56 mm. Dit is een klassiek formaat, omdat niet iedereen geschikt is voor verkleinde modellen zoals de Gan 354.

De spin van de kubus is erg soepel en een beetje ruw, wat doet denken aan Gan XC. De rotaties van de gezichten zijn goed voelbaar met je vingers, waardoor de kubus makkelijk te besturen is. En met behulp van vloeibaar smeermiddel versnelt Gan 356 М 3х3х3 tot fantastische snelheden.

De kit bevat 3 sets moeren met verschillende hardheden. Met deze moeren kun je de puzzel aanpassen en een balans vinden tussen controle en snelheid. In de kubus zelf zitten blauwe noten – medium hard, dus ze passen het meest.

Het plastic van de kubus is mat en voelt aangenaam aan, zoals de meeste nieuwe producten van deze fabrikant.

Gan heeft 2 versies tegelijk uitgebracht: 356 M en 356 M Light. Bij de light-versie worden geen extra moeren meegeleverd.

– Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be