Assist Act
Image default
Eten en drinken

Snel pizza beleggen en bakken met vers deeg op rol

Een kant-en-klare diepvries pizza is handig als je een keertje weinig tijd hebt om te koken, maar er gaat toch niets boven je eigen pizza beleggen en bakken. Ook je eigen pizza bereiden hoeft je geen uren in de keuken te kosten. In de supermarkt kun je namelijk vers pizzadeeg op rol kopen mét saus zodat je gelijk de basis van je pizza in huis hebt. Zo kun je de pizza direct beleggen met jouw favoriete ingrediënten, in de oven afbakken en vervolgens genieten van een heerlijk vers en zelfgemaakt exemplaar.  Zo geniet je snel en eenvoudig van een heerlijke verse pizza.

Je eigen pizza bereiden

Je vindt deze gemakkelijke en verse pizzadegen bijvoorbeeld van het merk Tante Fanny. Van dit merk kun je spelt-pizzadeeg, pizzadeeg zonder saus en pizzadeeg met saus verkrijgen bij diverse supermarkten. De pizzadegen zijn opgerold in bakpapier zodat je dit gelijk bij de hand hebt. Kies je voor het pizzadeeg met saus dan hoef je alleen de pizzabodem uit te rollen op een bakplaat, deze in te smeren met de kruidige Italiaanse saus en de pizza te beleggen met ingrediënten naar keuze. Misschien weet je al precies welke ingrediënten je wilt gebruiken en anders vind je op de website van Tante Fanny tal van recepten voor het bereiden van snelle pizza’s.

Ook lekker: bladerdeeg recepten

Je kunt van Tante Fanny ook vers bladerdeeg en deeg speciaal voor taarten en quiches kopen. Op de website van Tante Fanny vind je naast heerlijke pizza recepten ook veel bladerdeeg recepten waarmee je snel iets lekkers creëert. Je kunt de bladerdeeg recepten filteren op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor hartige bladerdeeg recepten, zoete varianten of recepten op basis van jouw favoriete ingrediënten. Je kunt je natuurlijk ook volledig laten verassen door de mogelijkheden, zodat je misschien weer nieuwe bak-ideeën op doet.