Assist Act
Image default
Eten en drinken

Catering in Zaandam en Purmerend

Catering bestellen in Amsterdam en de Zaanstreek gaat nu super eenvoudig door het nieuwe bestelplatform van Happie Delivery. Bedrijven kunnen nu eenvoudig hun lunches voor meeting, buffetten voor bijeenkomsten en borrelhapjes voor het eindejaarsfeest met een paar klikken online bestellen. Het grote voordeel voor bedrijven; u kunt heel gemakkelijk op maandfactuur betalen. Dat scheelt u een heleboel administratie.

Bij Happie zijn er verschilldende soorten catering beschikbaar. Lunchpakketten, maar ook los te bestellen broodjes, heerlijke buffetten, zonnige BBQ’s en zelfs cocktails behoren tot het assortiment.

 

Online een buffet bestellen?

Het buffet is een van de meest gewilde vormen van catering. Het is namelijk ideaal om een grote groep gasten in een kort tijdsbestek te voorzien van een lekker diner. Daarnaast is het door een buffet mogelijk meerdere maaltijden te serveren en zit er voor iedereen altijd wel zijn favoriete gerecht tussen.

U kiest zelf het tijdstip en de dag van levering. Happie Delivery komt u dan de spullen bregen, zet het gehele buffet voor u warm op en u hoeft alleen maar nog te genieten. U heeft achteraf geen afwas, want u kunt alle materialen gewoonweg weer terugstoppen in de meegeleverde thermoboxxen. Zelf het tijdstip bepalen waarop alles weer wordt opgehaald? Ja, dat is het standard bij Happie. U hoeft dus niet de gehele dag te zitten wachten. 

Ook in december, als het weer topdrukte is in de wereld van catering, levert Happie u de lekkerste kerstbuffetten en brunches. Geheel opgemaakt in kerststijl geniet u optmiaal van deze heerlijke dagen. Voor bijvoorbeeld een groot kerstevenement levert Happie catering in de regio purmerend

Een zomerse BBQ!

Mogen we weer gaan BBQ’en? Dan staat Happie te springen van geluk. Niets is leuker dan een evenement organiseren voor een groep gasten terwijl er vollop genoten kan worden van de zon. Bij Happie kunt u uw vleespakketten bestellen, inclusief stokbrood, tapenades en salades. Ook kunt u ervoor kiezen om de gehele BBQ uit handen te geven. De koks komen dan aan met alle materialen, zetten de BBQ op en gaan voor aan de slag op de gril. U gasten kunnen af en toe even langlopen om stiekem een heerlijk stukje vlees of vis van de BBQ te krijgen. 

 

Waar wordt catering geleverd?

Momenteel levert Happie hun catering in Zaandam en de rest van Noord-Holland. Maar sinds kort leveren zij ook regelematig catering in het gooi en flevoland. Heeft u ook zin in een leuk evenement? Dan hoort daar zeker een heerlijke catering bij. Bekijk de site van Happie Delivery en ontdek alle lekkernijen die zij u bieden!

https://www.happiedelivery.nl