Assist Act
Image default
Winkelen

Redenen waarom u babyluiers zou moeten gebruiken

Enkele decennia geleden gebruikten conventionele moeders katoenen luiers die betaalbaar, herbruikbaar en milieuvriendelijker waren. Met de komst van wegwerp luiers voor baby’s in de huidige tijd, hebben de meeste ouders het gebruik ervan overgenomen vanwege hun gemak en gemak. Interessant is dat luierbroekjes de laatste tijd veel populairder zijn en de voorkeur hebben van moeders. Laten we nu eens kijken naar enkele redenen waarom moeders hebben besloten om luierbroekjes voor hun baby’s te gebruiken.

Wat zijn enkele voordelen van Pamper-broeken?

Zodra je baby begint om te rollen om bij je weg te komen tijdens het verschonen van de luier, kan elke verandering heel snel een gevecht worden. Baby luierbroekjes zijn snel aan te trekken en je baby kan het staand doen. De krachtige speel routine van een oudere baby kan ertoe leiden dat luiers met tape gaan doorhangen of aan één kant openklappen. Broeken hebben daarentegen elastische en stevige taillebanden die geen oncomfortabele strakheid rond de taille van de baby veroorzaken. Als je baby eenmaal klaar is voor zindelijkheidstraining, worden luiers met tape al snel een tegenvaller vanwege het simpele feit dat je erbij betrokken moet zijn om hem aan en uit te trekken. Luierbroekjes gaan aan en uit als ondergoed, en peuters vinden het heel spannend om het helemaal alleen te gebruiken. Reizen met een baby? Elke luierwissel is een dolle haast naar het dichtstbijzijnde toilet en je vindt zelden luierwissel stations die hygiënisch genoeg zijn. Deze broek scheurt eenvoudig aan de zijkanten af ​​en is net zo gemakkelijk aan te trekken, waardoor hij perfect is voor op reis.

Ze zijn uitgerust met unieke functies

Luiers zoals Pampers-broeken zijn uitgerust met unieke luchtkanalen waardoor de huid van je baby kan ademen en droog blijft. De baby lotion in het broekje houdt de huid van je baby zacht en vrij van huiduitslag. Ze zijn net zo absorberend als luiers met tape en kunnen urenlang droog blijven. Het beste van alles is dat het broekje van uw baby u met een nattigheid indicator vertelt wanneer het moet worden verschoond. Met een comfortabele pasvorm is er geen gevaar dat de broek losraakt tijdens het spelen of tijdens het slapen.