Assist Act
Image default
Zorg

ICT veilig en slim gergeld in de zorg

De ICT slim geregeld voor uw zorginstelling

Een aantal zaken zijn zeker voor de toekomst en dat is dat de vraag ( en dus ook ook de kosten ) naar zorg de komende jaren alleen maar zal toenemen. Zaken als vergrijzing, toename in chronisch zieken, slimme technische innovaties én natuurlijk de corona pandemie!

De stijging van de zorgvraag in combinatie met hogere kosten én steeds minder geschikt zorgpersoneel vraagt om slimme innovaties en verandering. Dit betekent ook verandering in de ICT. Door meer te focussen op eHealth en veilige cloud communicatie voor 1e-lijns en 2e-lijns zorg kunnen ziekenhuizen, huisartsen en andere medisch specialisten efficiënter zorg indelen en meer werk voor elkaar krijgen in minder tijd. Al deze positieve veranderingen vereisen een slimme integrale aanpak van ICT in de zorg. Gelukkig bieden wij van Vcare een cloud communicatie oplossing dat naadloos werkt met bestaande EPD, HIS en HAPS systemen in Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vcare via 088-4800900. Wij denken graag met u mee!

Voorkom hacking en installeer tijdig uw updates

Door de enorme intensivering van online werken en online aanvragen door corona, is de noodzaak van een veilig en betrouwbaar ICT nu meer dan ooit van belang. Ook hackers weten dit maar al te goed! Daarom liggen grote organisaties, gemeentes en overheden dagelijks onder vuur met hackpogingen en andere cyberattacks met als doel data te gijzelen om deze vervolgens vrij te geven tegen betaling. Daarom is het van groot belang dat uw ICT systemen, software en computer dagelijks geupdate worden om uzelf te bewapenen tegen nieuwe hackpogingen.

Vcare Connect, het communicatieplatform voor de zorg, draait volledig in de cloud en is extra beschermd tegen malafide hacks of ongewenste toegang dankzij een serie van beveiligingsmaatregelen. Allereerst draait onze omgeving op een eigen beveiligde internetverbinding, separaat van de traditionele Voip lijn. Hierdoor kunnen we het internetverkeer heel goed in de gaten houden en op tijd ingrijpen als het nodig is. Daarnaast werken wij met 2-staps verificatie en al onze data wordt beheerd in Nederland in 4 geografisch gescheiden datacenters, die extreem goed beveiligd zijn. Bovendien zijn PIM (ons online dashboard) en onze communicatieapplicaties beveiligd met een SSL-certificaat, waardoor alle informatie vertrouwelijk blijft en niet leesbaar is door derden. Hierdoor voldoet onze eigen ICT aan de ISO 27001 en NEN 7510 keurmerk.

Schakel Vcare in als uw consultant ICT Zorg

Vcare helpt zorgorganisaties bij het realiseren van digitale zorg. Het is onze doel om de effectiviteit en de kwaliteit van zorg in ziekenhuizen en zorginstellingen te verbeteren dankzij slimme communicatieoplossingen. Wij willen een innovatieve bijdrage leveren aan de noodzakelijke transformaties binnen de gezondheidszorg in Nederland door onze expertise te gebruiken enerzijds, en anderzijds goed te luisteren naar de wensen van zorgverleners tot het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Omdat veranderingen in IT voor een groot deel op weerstand stuit bij medewerkers, is de beste kans van slagen om medewerkers zelf input te laten geven en onderdeel te laten maken van de transitie naar de nieuwe digitale werkomgeving. Bij Vcare zijn we altijd voorstander van om meer te doen met minder en het aantal gebruikte systemen te verminderen.

Nieuw bij Vcare: Beeldzorg voor de gezondheidszorg

Persoonlijk consulten geven via een telefoon, tablet of de computer? Het kan nu veilig en eenvoudig via de nieuwe beeldzorg applicatie van Vcare. Patiënten, cliënten en medewerkers komen op een intuïtieve manier in contact met digitale zorg oplossingen die bijdragen aan lager werkdruk. Het gebruik van audiovisuele middelen van Vcare geeft als voordeel:

  • Digitale werkplek voor zorgverleners
  • Hogere tevredenheid voor patiënt, cliënt en medewerker
  • Altijd en overal inzetbaar
  • Automatische koppelingen met HIS en HAPIS
  • Kortere wachttijden

https://www.vcareconnect.nl/