Assist Act
Image default
Zorg

Met hart en ziel-software van Incura

Incura, zo heet het administratiepakket voor professionals in de zorg dat we hier toelichten. Het programma is ontwikkeld in opdracht van de WinBase Groep. De eerste versie stamt uit 1996. De huidige editie is 100% toegesneden op de digitale wereld waarin we leven. Het EPD, de agenda, meetinstrumenten, het patiënten-portaal, imuis online boekhoudsoftware en de facturatie: ze zijn allemaal geïntegreerd. De Incura Pro App en het dashboard maken Incura 2021 compleet. De gedachte achter dit alles-in-één-pakket is therapeuten in verschillende disciplines te ontlasten met gebruiksvriendelijke en slimme software. De ontwerpers zijn in de huid van zorgverleners gekropen om op bestaande wensen en behoeften in te spelen.

Disciplines

In de volgende specialismen wordt Incura al volop gebruikt:

  • ergotherapie;
  • fysiotherapie;
  • GGZ;
  • logopedie;
  • multidisciplinair;
  • oefentherapie.

Eenvoudig overstappen naar Incura

De gegevens die gebruikers invoeren, worden online bewaard in een beveiligde omgeving. Incura behoort tot een select gezelschap elektronisch clientendossier softwareleveranciers met een ISO 27001 en NEN 7510 certificatie. Vanuit de meeste programma’s is het eenvoudig overstappen op Incura. Als nieuwe klant krijg je een overstapconsultant toegewezen die ervoor zorgt dat zo veel mogelijk informatie één-op-één wordt overgezet. De consultant blijft een aanspreekpunt totdat je tot volle tevredenheid werkt met Incura.

Beeldbellen met WeSeeDo

Een actueel topic in de zorg sinds corona is beeldbellen. Incura gebruikt hiervoor WeSeeDo. Deze applicatie is in Groningen ontwikkeld en heeft drie kernwaarden: veilig, gemakkelijk, gepersonaliseerd. WeSeeDo is AVG-proof en eenvoudig te personaliseren. Ondanks het feit dat er op afstand wordt gecommuniceerd, maakt WeSeeDo het mogelijk dezelfde zorgkwaliteit te bieden. Je kunt in gesprek gaan met één client of met meerdere tegelijk in geval van groepstherapie. Een wekelijkse meeting met het team is ook snel geregeld. WeSeeDo werkt namelijk niet met een app, maar rechtstreeks via de browser. De afspraken maak je in Incura door te kiezen voor de optie ‘online consult’. Vervolgens wordt er automatisch een link aangemaakt die ook naar de patiënt gestuurd wordt. Hij of zij hoeft niets te downloaden; één klik op de link is voldoende.

Meer weten over WeSeeDo of Incura? Bel nummer 088 – 946 22 73 of mail naar info@incura.nl.

https://www.incura.nl/