Assist Act
Image default
Zorg

Het gebruiksvriendelijke Elektronisch Cliëntendossier (ECD) voor de GGZ

Het elektronisch cliëntendossier (ECD) voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een onmisbaar instrument voor zorgverleners om de beste zorg te kunnen bieden aan hun cliënten. Met het ECD kunnen alle relevante gegevens en informatie over een cliënt op één centrale plek worden opgeslagen en beheerd. Dit maakt het eenvoudig om de voortgang van de behandeling te volgen en om te communiceren met andere zorgverleners. Daarnaast biedt het ECD handige hulpmiddelen om de administratieve last te verminderen, zoals het genereren van rapporten en het plannen van afspraken. Kortom, het ECD stelt zorgverleners in staat om efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg in de GGZ te verbeteren. In dit artikel zullen we de functionaliteiten en voordelen van het ECD software pakket van CRS bespreken voor GGZ praktijken en instellingen. Lees verder om meer te weten te komen over deze gebruiksvriendelijke en veilige oplossing.

Het software EPD van CRS voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) is een zeer gebruiksvriendelijk elektronisch patiëntendossier. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met hulpverleners, secretariaat en management in de GGZ en is gericht op het leveren van het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ. Het EPD is direct klaar voor gebruik, zonder uitleg, en bespaart tijd en administratie. Het biedt inzicht in de organisatie en laat zien waar verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast is CRS gecertificeerd en biedt het integratie met andere systemen. Het EPD is veilig, snel en wordt ondersteund door een uitstekende support. Klanten zijn zeer tevreden over de software en ervaren geen onvoorziene kosten. CRS biedt ook diensten zoals hosting, updates, upgrades en een declaratieservice. Trainingen zijn beschikbaar, maar vaak is de software al zo gebruiksvriendelijk dat een training niet nodig is. Neem contact op met CRS voor meer informatie of een proefaccount.

Wat zijn de functionaliteiten van het elektronisch cliëntendossier (ECD) voor de GGZ?

Wat zijn de voordelen van de ECD software van CRS voor GGZ praktijken en instellingen?

Het elektronisch cliëntendossier (ECD) voor GGZ-praktijken en -instellingen, ook bekend als GGZ ECD, heeft verschillende functionaliteiten die zorgverleners ondersteunen bij het leveren van optimale zorg. Het GGZ ECD bevat een agenda waaruit het dossier van de cliënt direct toegankelijk is en waarin gespreksverslagen kunnen worden toegevoegd. Daarnaast biedt het GGZ ECD software pakket van CRS alle denkbare functionaliteiten, zoals het verslepen van afspraken, toevoegen van memo’s en het aan- of uitzetten van modules. Het pakket is geschikt voor alle zelfstandigen, GGZ-praktijken en -instellingen.

De voordelen van het GGZ ECD software pakket van CRS voor GGZ praktijken en instellingen zijn divers. Veel GGZ praktijken en instellingen zijn overgestapt naar CRS omdat het oude ECD geen ondersteuning bood voor het zorgprestatiemodel. CRS biedt daarnaast ook ondersteuning voor alle stromen binnen de GGZ en de mogelijkheid om te koppelen met andere systemen. Een belangrijk voordeel is ook de unieke werkwijze van CRS, waarbij gebruikers wensen kenbaar kunnen maken die worden meegenomen in de productontwikkeling. Bovendien zijn nieuwe ontwikkelingen altijd inbegrepen in de prijs, net als support en hosting. Het EPD voor GGZ van CRS zorgt ervoor dat zorgprofessionals de regie in handen kunnen houden en snel de juiste informatie kunnen tonen. Het is gebruikersvriendelijk en zorgt ervoor dat gebruikers direct zien wat ze willen zien. Het GGZ ECD software pakket van CRS is ook veilig, met certificeringen zoals DigiTrust-ISO27001, DigiTrust-NEN7510 en Kiwa erkend.

Direct aan de slag met het ECD voor de GGZ

Het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) is een essentieel instrument in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Met het ECD kunnen zorgverleners direct aan de slag om de beste zorg te bieden aan hun cliënten. Het ECD stelt zorgverleners in staat om alle relevante informatie over een cliënt op één centrale plek te bewaren. Dit maakt het gemakkelijk om de voortgang van de behandeling te volgen en om te communiceren met andere zorgverleners. Bovendien biedt het ECD hulpmiddelen om de administratieve last te verminderen, zoals het genereren van rapporten en het plannen van afspraken. Kortom, met het ECD kunnen zorgverleners efficiënter werken en de kwaliteit van zorg verbeteren in de GGZ.

https://crs-software.nl/