Assist Act
Image default
Onderwijs

Taaltraining Nederlands voor uw werknemers

Heeft u buitenlandse medewerkers in dienst?Dan is het prettig als zij de Nederlandse taal leren beheersen. U heeft hiervoor een taalcursus nodig die gericht is op de branche en de functie waarin zij werkzaam zijn. Voor een passende taaltraining Nederlands of een cursus Nederlands voor expats kunt u terecht bij The Square Mile. Wij hebben als taalinstituut al een aantal jaren ervaring in het geven van taaltrainingen voor bedrijven. We richten ons op verschillende vakgebieden en bieden trainingen op verschillende niveaus. Dus ook als u al ver gevorderd bent in het leren van een taal, kunt u bij The Square Mile uw taalkennis nog verder verbeteren.

Op locatie of online

Taaltrainingen van The Square Mile worden veelal incompany aangeboden. Onze trainers komen dus naar uw bedrijf toe om de trainingen op de werkvloer te geven. Op dit moment worden diverse trainingen ook online aangeboden, en met groot succes en verbluffend resultaat. Zo kunt u op afstand uw taaltraining volgen, op momenten dat het u uitkomt. In alle gevallen kunt u rekenen op een vaste trainer, die uw leerproces volgt en zo nodig bijstuurt.

Talen en branches

The Square Mile biedt trainingen in gebruikelijke talen, zoals Engels, Duits en Frans. Maar u kunt bij ons ook terecht voor veel andere talen, zoals Russisch, Chinees of Pools. Van elke taal bieden we cursussen voor diverse branches. Zo kunt u bijvoorbeeld een cursus medisch Engels volgen, of een training technisch Spaans. Er is veel mogelijk, omdat we samenwerken met veel verschillende trainers. Elk zijn ze gespecialiseerd in hun eigen taal en daarnaast hebben ze veelal ervaring in een specifieke branche. Wilt u weten of we ook trainingen verzorgen in uw gewenste taal en branche? Kijk dan op onze website, of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.