Assist Act
Image default
Zakelijke dienstverlening

Thuiszorgplanner voor de zorg

De thuiszorgplanner voor de zorg: Vcare Scheduler

Maak snel en super eenvoudig een planning in de Vcare Scheduler applicatie, onderdeel van Vcare connect! Vcare Scheduler is helemaal afgestemd aan de zorgbehoefte van nu. Nieuwe zorg inplannen of wijzigingen doorvoeren in de bestaande planning is een fluitje van een cent. Bij Vcare hebben we goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt en de zorgprofessionals die er elke dag gebruik van maken.

Het is daarom mogelijk om eenmalige zorgplanning, dagelijkse zorg of periodieke planning in te plannen. En omdat Vcare Scheduler volledig in de cloud werkt kunt u dit doen vanaf iedere werklocatie dat verbonden is met het internet. Ander groot voordeel is dat op moment dat een cliënt naar uw organisatie belt, de thuiszorgplanning automatisch wordt doorgezet naar de dienstdoende medewerker of collega. De cliënt krijgt de vertrouwde contactpersoon te spreken, wat uiteraard bijdraagt aan het vertrouwen.

Automatische waarneming met onze thuiszorgplanner

Het maken van rooster planningen voor uw personeel wordt makkelijker met het gebruik van Vcare Scheduler. De module is zo ingeregeld dat binnenkomende gesprekken automatisch worden doorgestuurd naar de juiste collega. Geen ingewikkelde doorschakelopties dus, maar gewoon lekker automatisch! Uiteraard is het altijd mogelijk om handmatig doorschakeling in te zetten naar een specifiek telefoon nummer.

Het dashboard managementinformatie systeem is dusdanig intuïtief en overzichtelijk dat iedere medewerk direct weet hoe het systeem werkt. Dat is gerealiseerd in samenwerking met zorgprofessionals in de praktijk. Zij moeten tijdens hun werkzaamheden snel en effectief kunnen handelen, zonder afleiding of complexe opties. Tijdens het plannen worden er suggesties gegeven om de roosterplanning te optimaliseren. Tot slot is het eenvoudig de thuiszorgplanning te exporteren in een digitaal bestand en deze te delen via email.

Gemaakt met calamiteitenplan in het achterhoofd

Ook bij storingen of plotselinge calamiteit kan er een calamiteitenplan intreden, waarbij automatisch de doorverbindingen worden gelegd naar het juiste telefoonnummer. Inkomende oproepen worden automatisch naar de juiste dienstdoende collega(praktijk) gestuurd, terwijl de patiënt of klant altijd hetzelfde telefoonnummer belt.

Focus op kwaliteit van de zorg

Door de focus te leggen op de bestaande contacten blijven uw bestaande zorgverleners in contact met hun eigen patiënten. Dit creëert vertrouwen en draagt bij dat de juiste persoon op de hoogte is van de gezondheid van de cliënt. De zorg kan effectiever worden aangeboden wat ten goede komt aan de kwaliteit van zorg.

ICT & telefonie voor de zorg is een specialiteit van Vcare

Vcare is continu bezig met innoveren met nieuwe applicaties waarbij het centrale cloudplatform, Vcare connect, uitbreidbaar en schaalbaar is voor iedere klant. Onze systemen worden gebruikt bij bijna alle bekende huisartsenposten in Nederland en ook steeds meer thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen ontdekken de voordelen van Vcare connect.

Wij bedenke slimme telefonie integratiesoftware en ict in de zorg zodat deze naadloos aansluit aan bestaande HIS & HAPIS systemen van Pharmapartners, Chipsoft en Topicus. Wilt u graag meer weten over Vcare connect of Vcare scheduler? Neem dan contact met ons op via 088 – 4 800 900. Onze adviseurs komen graag langs voor een demonstratie.

https://www.vcareconnect.nl/