Assist Act
Image default
Zakelijke dienstverlening

De kracht van Magento 2 voor webshops

Ben je op zoek naar een effectieve en betrouwbare online winkeloplossing voor je bedrijf in Nederland? Kijk dan niet verder dan Magento! Magento is een van de meest vertrouwde en meest gebruikte eCommerce platforms ter wereld, en het is bijzonder populair in Nederland vanwege het gebruiksgemak en de uitgebreide functies. Deze uitgebreide gids voor Magento in Nederland help je alles te leren wat je moet weten om het meeste uit dit krachtige platform te halen. We behandelen de basis van Magento, welke functies het zo populair maken, hoe het je kan helpen je bedrijf te laten groeien en de beste manieren om aan de slag te gaan. Aan het einde van deze gids heb je alle kennis die je nodig hebt om het maximale uit Magento te halen en je webwinkel succesvol te maken. Dus, laten we beginnen!

Magento maatwerk

Als je winkel eenmaal draait, wil je er misschien je eigen unieke draai aan geven. Dit kan via Magento maatwerk. Magento maatwerk kan worden gebruikt om je winkel uit te breiden en te verbeteren, maar ook om nieuwe functies en functionaliteit toe te voegen.

Magento beveiliging

Een van de belangrijkste dingen voor elk bedrijf is beveiliging. je moet ervoor zorgen dat de gegevens van je klanten veilig zijn en dat je e-commerce platform ze kan beschermen. Magento heeft ingebouwde beveiligingsfuncties die je kunt configureren volgens je zakelijke behoeften. – SSL-certificaat: Dit is een must-have voor elk eCommerce platform. Het help je de gegevens van je klanten te beschermen en maakt je winkel betrouwbaarder. – Veiligheidsconfiguratie: je kunt je beveiligingsinstellingen configureren op basis van je zakelijke behoeften. – Firewall: Een firewall is een belangrijke beveiligingsfunctie die je winkel beschermt tegen kwaadaardige aanvallen. – Bescherming tegen malware: Helptje jouw winkel te beschermen tegen virussen en andere kwaadaardige software die de prestaties kunnen beïnvloeden. – Bescherming tegen brute kracht: Beschermt je winkel tegen hackpogingen.

Een Magento winkel opzetten

Het opzetten van een Magento winkel is eenvoudig, en je kunt het in een paar simpele stappen doen: – Eerst downloadt en installeer je het Magento platform op je server. Dit is een eenmalig proces, en daarna kun je inloggen op je Magento admin console om je winkel te beheren. – Installeer je thema’s en extensies. Magento wordt geleverd met een paar standaardthema’s, maar veel winkeliers kiezen ervoor om hun thema’s aan te passen aan hun merkidentiteit. je kunt de extensies installeren die je nodig hebt om je winkel functioneel te maken. – Stel je betalingsgateway en andere integraties in. – Stel je inventaris en productcatalogi in. – Maak je marketing en content marketing strategieën. Het bedrijf Vendic kan maatwerk voor Magento 2 websites of webshops leveren. Ga voor meer informatie naar de website.

https://vendic.nl/