Assist Act
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit duikbedrijf zorgt voor het juiste onderhoud

Bent u op zoek naar een ervaren duikbedrijf in Rotterdam en omstreken? Dan is Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V. het bedrijf voor u. Zij zijn in te huren voor zowel particulieren als bedrijven voor het bouwen, inspecteren en repareren van scheepshellingen. Geen uitdaging voor hen is te groot, waardoor zij graag de armen uit de mouwen steken voor uw opdracht.

Zelfs bij spoed schakelt u dit duikbedrijf in

Op het moment dat er met spoed een scheepshelling of damwandkade gerepareerd moet worden, neemt u contact op met Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V.. Zij zijn 24/7 bereikbaar en bieden een hoogwaardige service, zoals u van ieder professioneel duikbedrijf mag verwachten. Met de juiste vakmensen komen zij u te hulp schieten en repareren het gedeelte wat kapot is gegaan. Zo kunt u in een mum van tijd weer verder met uw eigen werkzaamheden en loopt het volledige traject maar weinig vertraging op. Zij zijn niet voor niks gespecialiseerd in de scheepvaart.

Bergingswerkzaamheden na ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En ook in de scheepsvaart gebeuren wel eens ongelukken. Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V. helpt u dan ook graag met het bergen van apparatuur of materialen die ter water zijn geraakt bij het ongeval. Zo hebben zij in het verleden al een vorkheftruck uit het water bij de kade gehaald. Zij beschikken als gespecialiseerd duikbedrijf over de juiste middelen om uw apparatuur of goederen uit het water te halen, zonder daarbij iets te beschadigen.

Neem contact met hen op

Ongeacht het tijdstip op de dag, u kunt vrijblijvend contact opnemen met Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V. uit Rotterdam. Zij zijn hét gewenste duikbedrijf in de wijde regio. Hun contactgegevens staan vermeldt op hun website. Raadpleeg hen voor meer informatie of om een nieuwe opdracht door te geven. Zij schieten u zonder problemen te hulp!