Assist Act
Image default
Vakantie

Sollasi, een heerlijk, rustig en mooi vakantiepark bij Noordwijk

Zoekt u al een tijdje naar leuke vakantieparken in Noordwijk maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Houdt u van rust en natuur maar wilt u ook leuke activiteiten beleven tijdens uw vakantie? Wij helpen u een handje. Vakantiepark Sollasi, gelegen nabij Noordwijk, is een park dat u uw welverdiende rust in de vakantie geeft en waar ook genoeg te doen is. Het park is omgeven door de natuur. Bossen, duinen, een uitgerekt meer en het strand liggen allemaal rondom het vakantiepark. Ook kunt u genieten van de prachtige Bollenvelden wanneer u in het voorjaar een bezoekje brengt aan dit park.

Compleet ingerichte huisjes en studio’s

Vakantiepark Sollasi is uitgerust met compleet ingerichte vier persoons en zes persoons huisjes. Ieder huisje heeft zijn eigen tuin en de vier persoons huisjes zijn losstaand. In de tuin van uw huisje kunt u genieten van uw privacy, iedere tuin is omheind met groen. Ook staat er in iedere tuin een ruime schuur waar u uw fietsen, strandspullen en laarzen in kunt bewaren.

Naast de huisjes staat er op het park een prachtig complex met studio’s voor twee personen. Het complex is zeer modern, de studio’s zijn luxe ingericht. Op de begane grond hebben de studio’s een terras, op de verdiepingen een balkon. Beide zijn te bereiken via een grote schuifpui en zijn voorzien van een gezellig zitje.

Het vakantiepark is kindvriendelijk, waardoor dit park uitermate geschikt is voor gezinnen. Op het park zijn meerdere speeltuinen, tennisbanen, een jeu de boules baan en voetbalveldjes te vinden. Ook huisdieren zijn welkom, echter zijn deze alleen toegestaan in de huisjes.

Boek nu uw vakantie

Een vakantiehuis in Noordwijk bij Sollasi boeken is eenvoudig. Op de website staat elk type huisje duidelijk beschreven. U kunt lezen hoeveel slaapkamers de huisjes hebben en hoe de huisjes verder zijn ingericht. De huisjes zijn te zien via duidelijke foto’s. Ook van de studio’s is een duidelijke beschrijving en zijn er foto’s. Via de website kunt u tevens eenvoudig uw vakantie met de accommodatie naar wens boeken.

https://www.sollasi.nl/