Assist Act
Image default
Vakantie

Glamping in Italië

Italië is meer dan pizza en scheve torens. Dat wist je natuurlijk al lang. Wellicht ben je al een (paar) keer in Italië op vakantie geweest. Italië is vakantie, vakantie is Italië.

Omdat Italië zo veelzijdig is, kun je er met gemak elk jaar opnieuw vakantie vieren én elke keer nieuwe dingen ontdekken. Alleen Rome is al goed voor een paar verschillende vakanties.

Wil je dit jaar lekker ontspannen aan het water? Boek dan een luxe kampeervakantie aan een van de vele meren die Italië rijk is.

Glamping aan het Gardameer

We beginnen met het grootste en meest bekende meer van Italië: het Gardameer. Deze regio, met haar milde klimaat, wordt elk jaar weer bezocht door vele duizenden toeristen. Inmiddels kun je in deze regio terecht op verschillende luxe campings (glampings).

Hoewel watersport onlosmakelijk met het Gardameer verbonden is, trekken deze toeristen ook naar de vele aantrekkelijke pitoreske dorpen en steden. Denk aan Bardolino, Desenzano, Peschiera, Sirmione en –hoe zouden we het kunnen vergeten- Garda.

Glamping aan Lago Maggiore

Een ander bekend meer in Italië is het Lago Maggioroe, dat ingeklemd ligt tussen verschillende nationale parken. Wissel watersport af met een heerlijke hike door de bossen, of maak een uitstapje naar een van de plaatsen die aan het meer liggen, zoals Verbania, Luino. Ook bekende steden als Como, Bergamo en Milaan liggen relatief dichtbij.

Luxe kamperen aan het water

Een mooie omgeving is een belangrijke voorwaarde voor een fijne vakantie. Maar een goede accommodatie is minstens zo belangrijk. Wil je met een gerust hart op reis? Boek dan een glamping in Italië via www.glampings.com. Je weet dan zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder én dat je kunt genieten van een luxe kampeeraccommodatie die al kant en klaar op je staat te wachten. Want dát is glamping: heerlijk kamperen in een ruime safaritent of lodge die van alle gemakken is voorzien.

Wat houdt je nog tegen? Bezoek de site en plan je eerstvolgende vakantie op de glamping in Italië!