Assist Act
Image default
Beauty en verzorging

Genieten van een gezonde en stralende huid na een HydraFacial behandeling

Zou u graag een gezonde en schone huid willen hebben? Dit kunt u realiseren met een HydraFacial behandeling. Het grote voordeel van deze behandeling is dat u direct resultaat ziet. Een kliniek waar u deze behandeling professioneel kunt laten uitvoeren is Van Lennep Kliniek. Met twee vestigingen in Den Haag en 1 vestiging in Oegstgeest is Van Lennep Kliniek uitgegroeid tot een prachtige kliniek waar u voor diverse behandelingen terecht kunt. De kliniek bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en wordt geleid door DRS. Ludy Holst, cosmetisch arts KNMG. Door de ruime openingstijden van de drie klinieken kunt u snel voor een afspraak terecht, precies wanneer het u uitkomt.

Ieder personeelslid dat werkzaam is bij Van Lennep Kliniek heeft een gedegen opleiding gevolgd en ruime ervaring in het vak. Er zijn meerdere huidtherapeuten, cosmetisch artsen en een plastisch chirurg werkzaam in de kliniek. De samenwerking van het team is uitmuntend. U krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding. Er wordt altijd gewerkt naar het beste resultaat en een natuurlijk resultaat.

Twijfelt u over een behandeling of weet u niet goed welke behandeling u zou willen afnemen? U kunt altijd een afspraak maken voor een intake gesprek. Dit intake gesprek, of eerste consult, is altijd gratis. De specialist bekijkt uw huid, luistert naar uw wensen en bepaald aan de hand daarvan welke behandeling u zou kunnen afnemen voor het gewenste resultaat. Hiervoor wordt altijd een behandelplan opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent. Veel behandelingen zijn pijnloos. Bij behandelingen waarbij u eventueel pijn of gevoeligheid zou kunnen ervaren kunt u kiezen voor een verdoving. Het te behandelende gebied wordt dan verdoofd middels een verdovende zalf.

Pigmentvlekken aanpakken met de IPL laser

Veel mensen, zeker naarmate we ouder worden, hebben te maken met pigmentvlekken. Door het ouder worden van de huid en jarenlange aanraking met de zon maakt onze huid meer en meer pigmentvlekjes aan. Vaak storen mensen zich hier aan. Gelukkig kan er op een makkelijke en effectieve manier iets aan de vlekjes gedaan worden. Bij Van Lennep Kliniek is dit via de behandeling pigmentvlekken laser. Met de IPS laser worden de pigmentvlekjes behandeld, met als resultaat dat de vlekjes bijna of in zijn geheel verdwijnen. Voor het maken van een afspraak of meer informatie verwijzen wij u door naar de website vanlennepkliniek.nl.

https://www.vanlennepkliniek.nl/