Assist Act
Image default
Vakantie

Zo eenvoudig is een vakantiehuis huren voor uw volgende vakantie

Een vakantiehuis huren regelt u nu heel gemakkelijk zelf online. U hoeft hiervoor niet meer naar een reisagent of reisbureau. Op het internet vindt u tientallen websites waar vakantiehuizen te huur worden aangeboden. U kunt vakantiehuizen huren in zowel Nederland als daarbuiten. Maar waarom zou ver weg op vakantie gaan, als het mooiste zich middenin Nederland bevindt? Bij Bungalowpark ’t Eekhoornnest bent u van alle gemakken voorzien en geniet u van de prachtige omgeving van Soest. Bovendien bent u zo bij omliggende steden als Utrecht, Hilversum en Arnhem.

U hoeft werkelijk nergens meer aan te denken

Wanneer u een vakantiehuis besluit te huren van Bungalowpark ’t Eekhoornnest, dan hoeft u werkelijk nergens meer aan te denken. De huisjes zijn namelijk voorzien van alle gemakken, zoals een magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat en waterkoker. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor extra, betaalde, faciliteiten. Denkt u hierbij aan linnengoed, internet, een kinderbed en -stoel en het gebruikmaken van de fitness. Alsof dat nog niet voldoende was, is er ook nog een Kelo sauna met jacuzzi aanwezig en kunt u gebruikmaken van de tafeltennistafel en het tennisveld. U hoeft het park niet meer af voor een geweldige vakantie!

Een echte aanrader voor een geslaagde vakantie

Wilt u een vakantiehuis huren op een park met uitstekende secundaire faciliteiten? Kijk dan eens op de website van Bungalowpark ’t Eekhoornnest. Dit park is gevestigd in de regio Soest en beschikt over een uitgebreid aanbod aan verschillende accommodaties. U kunt hier een appartement voor 2 personen huren maar ook een ruim huis voor zes personen of een luxe vakantievilla waar u met wel 10 personen kunt verblijven. Een beschrijving van de beschikbare huizen vindt u op de website. Wilt u een vakantiehuis huren dan kunt u dat direct online regelen. Het park biedt onder andere fietsverhuur, verschillende sportmogelijkheden en een gezellig restaurant.

https://www.eekhoornnest.nl