Assist Act
Image default
Vakantie

Vakantiehuisje Ardennen huren met de familie

Een klein vakantiehuisje in de Ardennen? Daar droomt iedereen toch van. Samen met het gezin een huisje huren en allemaal leuke, sportieve en gezellige activiteiten doen. En s’ avonds aan het kampvuur met lekkere marshmallows. Of samen met een vriendengroep, of als bedrijfsuitje. De Ardennen is een heel bekend gebied in België, wat je toch wel een keer in je leven moet hebben bezocht. 

Activiteiten

Houd je van fietsen, mountainbiken, kanoën, raften, klimmen, wandelen, spelletjes spelen alles kan als je een vakantiehuisje huurt in de Ardennen. 

Huisjes

De meeste mensen denken gelijk dat je in een tent moet slapen als je naar de Ardennen gaat, en dat je gaat survivallen. Dat is zeker niet zo. De Ardennen is niet alleen weggelegd om in een tent te slapen maar er is ontzettend veel aanbod. Als je een vakantiehuisje in de Ardennen wil huren, kun je kiezen uit ‘gewone’ vakantiehuisjes die geschikt zijn van 1 tot 12 personen. Hierin zijn ook weer meerdere mogelijkheden, wil je een vakantiehuisje die erg sfeervol is? Een huisje die luxe is, of een huis met een zwembad. Het kan allemaal! Ook leuk is dat wanneer je een vakantiehuisje Ardennen boekt, dat je grote of kleine viervoeters ook welkom zijn. En niet alleen honden of katten mogen het vakantiehuisje Ardennen in, maar ook cavia’s, konijnen of een van uw andere huisdieren. Ook bestaan er groepsaccommodaties, waar vooral slaapzalen te vinden zullen zijn. Dit is bijvoorbeeld weggelegd voor scholen die hun introductieweek in de Ardennen organiseren. Je kunt er ook voor kiezen om een vakantiehuisje in de Ardennen te huren op een vakantiepark. Dit zorgt voor gezelligheid met andere vakantiegangers, maar daar moet je wel van houden. 

Wellness

Wil je na een dag sportief bezig te zijn geweest nou lekker ontspannen, zijn er ook wellnesses aanwezig in de Ardennen. Vakantiehuisje Ardennen biedt dus zoveel verschillende mogelijkheden, dat je bijna geen excuus meer hebt om niet een vakantiehuisje Ardennen te huren.