Assist Act
Image default
Vakantie

Onbezorgd op vakantie

Deze winter is de tijd waarop u zich gaat oriënteren op de zomervakantie. Weg met het vliegtuig, trein of gewoon met de auto. Er moeten elke keer weer nieuwe keuzes gemaakt worden. Waar gaat u dit jaar heen? Gaat u naar een camping met een caravan, vouwwagen of een tent? Of boekt u een huisje? Een en ander is afhankelijk van uw voorkeuren, uw gezinssamenstelling en uw budget. Na de keuzes en boeking begint misschien wel het lange wachten en aftellen naar de vakantie.

Voorbereidingen

Een paar weken voordat u op vakantie gaat worden de eerste boodschappenlijstjes en klussen al weer gedaan. Ook moet u, als u op vakantie gaat met een vouwwagen of caravan, deze weer van stal halen, schoonmaken en de banden oppompen.  Wellicht herinnert u zich nu dat de vorige keer de reis zolang duurde omdat u op vele snelwegen maar 80 km/u of 90 km/u mag. Dat vertraagt de reis zo erg. Uw gezin werd steeds ongeduldiger gedurende de reis. Het kamperen was heerlijk, maar de reis ernaar toe en weer terug naar huis duurde altijd te lang. Om die frustratie te voorkomen heb ik dé oplossing! Caravan transport naar uw reisbestemming, zodat u onbezorgd onderweg kunt gaan. Op de dag dat u op de camping mag staan wordt uw caravan keurig afgeleverd.

De reis

En dan is eindelijk die dag daar! U heeft er zelf voor gekozen om met de auto en caravan te reizen. De caravan vervoert ook nog een deel van de bagage en de reis begint! De eerste paar honderd kilometers gaan nog en uw gezin is nog te spreken over de reis. Maar naar een paar uur begint iedereen zich te vervelen, de standaard autospelletjes zijn niet meer leuk meer en nu u file tegenkomt wordt de reis gevoelsmatiger nog langer. Zodra u weer uit de file bent wilt u het gaspedaal weer hard intrappen. Maar dan bedenkt u zich op tijd dat u een snelheidsbeperking heeft vanwege die caravan. Volgens uw gezin gaat u zo snel als een slak naar de vakantiebestemming, de algemene stemming in de auto is al erg gedaald. Wilt u dit voorkomen? Caravan vervoer van MarThijs ontzorgt u zodat u onbezorgd kunt rijden met uw auto, in de wetenschap dat uw caravan op u wacht op uw vakantiebestemming.

Terugreis en pech onderweg

Als uw vakantie er helaas op zit, is het weer tijd voor de terugreis. Helaas eindigt de zorgeloze vakantie in mineur als u op de terugreis pech onderweg krijgt. U kunt naar huis komen met een vervangende auto, maar helaas zonder trekhaak of voldoende gewicht. U moet uw caravan achter laten en later een keer weer ophalen. Ook hier heb ik de oplossing voor: caravan transport van MarThijs. U geeft een belletje waar uw caravan staat en ik rijdt ernaar toe. Door mijn jarenlange ervaring met lange transporten breng ik uw caravan veilig en netjes thuis zodat u hem weer kan schoonmaken maken op stalen.

Caravan vervoer van MarThijs

Ik vervoer met plezier uw caravan, vouwwagen of boten. Door alle certificaten en rijbewijzen ben ik bevoegd om al uw kostbare vervoersmiddelen te vervoeren. Door mijn ervaring als berger en met de autoambulance heb ik de nodige ervaringen in het binnen- en buitenland. Als u kiest voor mij weet u zeker dat uw caravan transport goed geregeld is. Geniet daarom zorgeloos van uw vakantie door mij in te schakelen voor het vervoer van uw caravan.

https://marthijs-services.nl/