Assist Act
Image default
Dienstverlening

Van schermreparatie tot herstel van waterschade, ga naar PDArepair

Smartphones zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Maar liefst 95,7% van de bevolking heeft een smartphone en 90% heeft toegang tot internet. In 2021 brachten smartphone gebruikers circa 4,8 uur per dag door op hun mobiel. Door het veelvuldig gebruik van je smartphone loop je ook het risico dat deze beschadigd. Mocht je per ongeluk je telefoon op de grond laten vallen dan kun je bij PDArepair terecht voor scherm reparatie in Breda. Veel reparaties kunnen in gemiddeld 30 minuten gerepareerd worden. Het is dan ook mogelijk om onder het genot van een kop koffie in de winkel op je reparatie te wachten.

Is je batterij defect?

Laad je telefoon niet goed meer op of valt je telefoon zomaar uit? Dan kan je jouw telefoon batterij laten vervangen door de specialisten van PDArepair. Een batterij van smartphone gaat meestal zo’n 2 jaar mee. Hierna zul je merken dat de capaciteit van je telefoon achteruit gaat en zul je deze vaker moeten opladen. Om optimaal van je smartphone gebruik te kunnen maken kun je hem langsbrengen bij PDArepair. Deze specialisten beschikken over het juiste gereedschap en ervaring om de batterij op de juiste manier te vervangen. Door de batterij te laten vervangen zul je merken dat je minder snel je telefoon aan de lader hoeft te hangen. Zodat je deze langer kunt gebruiken.  

Smartphone nat geworden?

Is er een kop koffie over je telefoon gegaan of is deze in het toilet beland? Dan kun je deze het beste meteen uitschakelen om verdere schade te voorkomen en snel langsbrengen bij PDArepair. Je smartphone met waterschade wordt dan ultrasoon gereinigd. Ook wordt het moederbord getest en wordt er gekeken of er andere onderdelen vervangen moeten worden.

Op de website van PDArepair kun je per model bekijken welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden.

https://pdarepair.nl/