Assist Act
Image default
Bedrijven

Met deze kerstverlichting creëer je de perfecte kerstsfeer buiten

Als de kerstdagen weer dichterbij komen zie je veel mensen die het huis leuk gaan versieren met lampjes en decoratie. Maar wat is er nou leuker dan de buitenkant van het huis verlichten met de leukste kerstversiering? Lees hieronder meer over het versieren van de buitenkant van de woning en verzamel inspiratie! 

Netverlichting 

Netverlichting is de perfecte versiering voor buiten. Met deze verlichting kun je eenvoudig een struik, boom of schutting verlichten. Bij netverlichting staan alle lampjes op dezelfde afstand van elkaar. Bij deze verlichting sluit je heel veel lampjes tegelijk aan met een stekker. Deze verlichting kan zowel binnen als buiten bevestigd worden. De netverlichting van Kerstverlichting.nl is van professionele kwaliteit en wordt gebruikt door professionals die er grote oppervlaktes mee verlichten. Deze netten zijn volledig waterbestendig zodat je ze de gehele winter buiten kunt laten. 

Verlichte kerstfiguren

Om net iets meer op te vallen met de kerstverlichting buiten kun je er ook voor kiezen om een verlicht kerstfiguur te plaatsen. De verlichte kerstfiguren van Kerstverlichting.nl bevatten een warm wit licht waardoor ze een gezellige warme sfeer creëren. Deze kerstfiguren zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. Neem voor meer informatie een kijkje op de website onder het kopje verlichte kerstfiguren

IJspegelverlichting

Steeds vaker zie je dat mensen de gevels van de woning willen versieren met een leuke slinger met verlichting. Met ijspegelverlichting is kerstverlichting voor aan de gevel nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Kerstverlichting.nl is er een gevarieerd aanbod wat betreft ijspegelverlichting. Denk hierbij aan verschillende lengtes. De lengtes van de slingers kunnen variëren tussen 150 – 300 centimeter. Ook kun je deze slingers verlengen met een verleng set. Deze sets bevat aansluitingen om deze aan te sluiten aan de start set. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van een plug & play systeem. Voor advies kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van Kerstverlichting.nl!