Assist Act
Image default
Electronica en Computers

Een super vet cadeau voor je kinderen

Heb je binnenkort een verjaardag van je zoon of dochter. Maar heb je echt geen idee wat je dit jaar weer moet kopen voor die kleine. Dan hebben wij de gouden tip voor je! Koop eens een goede laserguns! Laserguns zijn dit jaar namelijk razend populair en worden gigantisch veel verkocht. Het is een perfect cadeau voor uw zoon, maar ook dochter vanaf 8 tot 12 jaar.

Hoe werken de laserguns

De laserguns werken heel erg simpel. Vrijwel iedereen snapt het binnen 1 minuut. Je doet het harnas om waarmee de lasergun registreert of de tegenstander raak heeft geschoten. Op het moment je door een “laserstraal” wordt geraakt begint het apparaat te trillen of geluid te maken. Op die manier weet je dat je geraakt bent. Daar in tegen gaat juist de lasergameset van de winnaar leuke geluiden en lichtjes geven. Op deze manier weet hij of zij dat hij geraakt heeft. Natuurlijk voel je er helemaal niets van als je bent geraakt. Dit is wel zo prettig. Veel andere gamesets schieten pijltje af. Deze kunnen hard aankomen op het moment je van dichtbij beschoten wordt. Dit is gelukkig bij een lasergameset niet het geval.

Wat kosten laserguns?

Goede vraag! Gelukkig kun je tegenwoordig al heel voordelig laserguns halen. Deze apparaten waren vroeger nog vrij kostbaar. Echter tegenwoordig heb je al een super vette lasergameset vanaf 20 euro. Meestal zitten hier ook nog eens 2 laserguns bij. Koopje toch. Wacht dus ook niet al te lang met het bestellen van een vette set. Op deze manier weet je zeker dat je een goede koop zult doen. Mocht je vragen hebben over een lasergameset vraag dan bij een verkopende partij om advies. In veel gevallen kunnen ze je perfect adviseren over welke set het beste voldoet aan jouw eisen.