Assist Act
Image default
Bedrijven

Goedkope opslagruimte Houten

Ook in Houten neemt de vraag naar een goedkope opslagruimte toe. Niet zo gek, aangezien Ede nog altijd groeit. Gelukkig biedt Opslagman genoeg opslagruimte aan dichtbij Ede. Niet alleen voor korte verhuurperioden, maar ook voor langere perioden kunt u bij ons terecht.

Bereken uw opslagruimte Houten

Op de website van Opslagman kunt u gemakkelijk uitrekenen welke opslagruimte in Houten u nodig heeft. Wij hebben namelijk verschillende formaten opslagruimtes. Al deze ruimtes zijn even luxe, ze verschillen alleen in formaat. Zo zijn al onze ruimtes verwarmd en beveiligd. Het is dus zelfs mogelijk om uw kantoorarchief bij ons op te ruimen en zelfs uw winkelvoorraad staat bij ons veilig opgeborgen. Heeft u een ruimte, die naarmate de tijd verstrijkt toch te groot of te klein blijkt te zijn? Dan kunt u kosteloos van opslagruimte ruilen. Dat is de service van Opslagman! Met onze rekentool op de website vult u gemakkelijk in wat voor spullen u kwijt wilt, wij kunnen u dan de juiste grootte opslagruimte aanraden.

Goedkope ophaalservice

Opslagman biedt naast opslagruimtes ook een goedkope ophaalservice aan. Dit betekent verhuizen zonder zorgen! Onze complete ophaalservice haalt uw spullen op bij u thuis en levert ze af bij de opslagruimte. Daarbij kunt u kosteloos gebruik maken van verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal. Eenmaal op locatie kunt u kosteloos gebruik maken van onze interne transportmiddelen. Wij bieden hierbij transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op die manier kunt u zich richten op het inpakken van de spullen en doen wij de rest.

Over ons

Opslagman is al 16 jaar uw vaste partner voor opslagruimtes. Wanneer u een tijdelijke ruimte nodig heeft voor het opslaan van uw spullen, bieden wij een vertrouwd adres en de mogelijkheid om de opslag van uw spullen geheel online te regelen! De ruimte vraagt u gemakkelijk online aan, waarna alle benodigde informatie naar u wordt toegestuurd. Eenmaal een ruimte gehuurd, dan kunt u hier zeven dagen per week bij komen door middel van uw unieke toegangscode. Boek nu en gebruik de ruimte direct door via onze website een ruimte aan te vragen.