Assist Act
Image default
Bedrijven

Zorg dat je geld krijgt

Wanneer je bent ontslagen en je weer een snel een baan wilt kan je gebruik maken van goede outplacement Oldenzaal. Vaak krijg je een vergoeding als je ontslagen wordt, zodat je de tijd tot een nieuwe baan kunt overbruggen en je niet meteen zonder geld zit. Dit zou er voor zorgen dat je je huur en eten bijvoorbeeld niet meer kunt betalen en dat zijn primaire levensbehoeften. Wanneer je al een poos woonachtig bent in je bedrijf en je na ontslag geen geld krijgt van je werkgever, kan je hier dus zeker wel achteraan om alsnog geld te krijgen. Dit is verplicht.

Wat nu?

Na jarenlang werken binnen hetzelfde bedrijf heb je opeens geen baan meer. De kans is groot dat je even echt niet weet wat je moet doen en wat de opties zijn. De laatste keer dat je hebt gesolliciteerd is jaren geleden, wat moet je er ook al weer voor doen? Outplacement Oldenzaal kan je helpen om snel alle feitjes op een rij te zetten en je door het proces heen te loodsen. Het is natuurlijk niet leuk dat je ontslagen bent, ook al is het misschien je eigen schuld. Helaas worden er steeds meer mensen ontslagen omdat het goedkoper is om jonge mensen in het team te hebben.

Ander werk gaan doen

Als je niet zo goed weet waar je wilt gaan werken en of je nog hetzelfde werk wilt blijven doen kan outplacement Oldenzaal je helpen. Er wordt met je meegekeken naar de mogelijkheden. Als je in hetzelfde werkveld wilt blijven hoef je niks meer bij te leren. Die studies heb je al afgerond en die werkervaring heb je al opgedaan. Soms komt het voor dat iemand na ontslag iets compleet anders wil gaan doen. In dat geval kunnen wij je studies aanraden die je vanuit huis kunt doen, zodat je niet meer terug naar school hoeft. Als dit wel je voorkeur heeft dan kan dat natuurlijk ook.