Assist Act
Image default
Bedrijven

DiGiCo: audio en mixing van superieure kwaliteit

DiGiCo: audio mixing console van hoge kwaliteit

In de wereld van audio en mixing is de apparatuur van DiGiCo zeer populair. Dit komt omdat deze partij een geweldig breed assortiment heeft met producten die stuk voor stuk kwalitatief uitmuntend zijn. Wereldwijd wordt DiGiCo door artiesten in vele segmenten gebruikt om het beste uit hunzelf en hun show te halen. De accessoires die het merk op de markt heeft, bieden vrijwel oneindige mogelijkheden op het gebied van personalisering van uw mixing systeem. Zo maakt u met de apparatuur van DiGiCo uw eigen optreden nog flexibeler en kwalitatiever.

DiGiCo is perfect voor op tournee

DiGiCo is een meester in het produceren van kwalitatieve geluidsapparatuur die compact genoeg is om mobiel te kunnen zijn. Dit biedt uitgelezen kansen voor artiesten en geluidstechnici om de mixing consoles makkelijk mee te nemen op reis en waar ter wereld dan ook te presteren. Vooral de S-series van DiGiCo is gemaakt om in de kofferbak te kunnen meenemen. Deze consoles beschikken over multi-touch touchscreens, om een ideale gebruikerservaring te creëren.

De DiGiCo SD serie is breed inzetbaar

Niet alleen voor artiesten die op tournee zijn is de apparatuur van DiGiCo een fantastische keuze. De professionele mixing systemen zijn veelal inzetbaar voor verscheidene doeleinden. Bijna is te zeggen dat overal waar geluid nodig is, DiGiCo de oplossing kan bieden. Wereldwijd wordt er hierdoor al vertrouwd op de DiGiCo SD-series, die bij de echte specialist te verkrijgen is. De SD7Q, SD7, SD5, SD10, SD12, SD9 en SD11 zijn allemaal toprange materialen die jou de juiste oplossing bieden voor je vraag naar mixing. Denk bijvoorbeeld aan theatervoorstellingen en sportevenementen. Of aan concerten en live uitgezonden tv-shows. Waar een vraag naar mixing systemen is: daar is DiGiCo met de oplossing,

De specialist heeft de DiGiCo series op voorraad

Het is verstandig om zaken te doen met een specialist die kennis heeft van de mogelijkheden van DiGiCo. Zij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken. Het kan zijn dat je zelf niet weet of je de SD-serie of de S-series het beste kunt inzetten bij jouw situatie. Of welke uitvoering binnen de DiGiCo series voor jou het meeste soelaas biedt. Vertrouw hierbij op de ervaring van de specialist en vraag gerust om advies. Zo weet jij zeker dat jij met behulp van de mixing systemen van DiGiCo een kwalitatief volwaardig evenement neerzet.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/