Assist Act
Image default
Bedrijven

Aantal redenen waarom u voor steigerhout meubels moet kiezen!

Steigerhout, je hebt er vast over gehoord. Een veelgebruikt materiaal op het gebied van tuinmeubels. Waarom worden er meubels gemaakt van steigerhout en waaraan is de populariteit te danken? We vertellen graag meer. Lees hieronder de voordelen van meubels dat steigerhout bevatten.

Voordelen van steigerhout

Steigerhout is erg praktisch. Dat komt doordat de hout tegen een stootje kan. Kinderen kunnen er op knutselen en als er wat zwaars of scherps op het hout valt dan is dat gewoon een extra plekje of een klein deukje. Ook is het ontzettend fijn dat je geen zorgen hoeft te maken over krassen op je meubelen. Steigerhout blijft vorm behouden. Nieuwe tafels tonen vaak slijtage, bij steigerhout is dat anders omdat er gebruik wordt gemaakt van oude hout oogt het vaak hetzelfde. Een kast van drie jaar oude hout of een kast van vijf jaar oude hout kent nauwelijks verschil.

Makkelijk te onderhouden

Steigerhout meubels zijn erg gemakkelijk te onderhouden daarnaast storen de gebruikssporen niet. Mocht je last ervaren van een vlek? Dan kun je gemakkelijk met een schuurmachine over de vlek en de meubels zijn weer zo goed als nieuw!

Je levert ook nog bijdrage aan het milieu

Steigerhout is erg duurzaam, waardoor gebruik een positieve bijdrage levert aan het milieu. Steigerhout is 100% biologisch het bevat geen kunstmatige stoffen. Daarnaast wordt steigerhout ook erg veel gerecycled. In de bouw is steigerhout een erg bekende afval product, in een latere stadia wordt er van dat afval product meubels gemaakt.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/