Assist Act
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik mijn verhuurde woning verkopen met huurders erin?

Woning verkopen in verhuurde staat, het kan!!

Heeft u een woning in bezit die u momenteel verhuurd maar eigenlijk wil verkopen, vraag dan nu kosteloos een vrijblijvend bod aan bij De Nationale Vastgoedportefeuille. Huurders kunnen de verkoop van uw verhuurde in de weg staan, De Nationale Vastgoedportefeuille biedt hiervoor de oplossing. U kunt uw verhuurde woning in verhuurde staat direct aan ons verkopen, dit is mogelijk doordat wij bij de koop de lopende huurovereenkomsten overnemen. Heeft u de afgelopen jaren de huur niet geindexeerd en hierdoor lage maandelijkse huurstromen, of verkeerd de woning in slechte staat van onderhoud, dat is geen probleem. Voor de verkoop van alle type verhuurde woningen kunt u bij ons terecht ongeacht het formaat of de staat van de woning. 

Direct een vrijblijvend en marktconform bod

Via de website kunt u eenvoudig en bod aanvragen, wij nemen contact met u op en gaan direct met uw aanvraag aan de slag. Indien het niet mogelijk is om de woning te bezichtigen kunnen we een bod uitbrengen op basis van de geschatte staat van onderhoud en de maandelijkse huuropbrengsten. Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, hierdoor kunnen wij snel schakelen en is ons bod gegarandeerd.

Versneld verkooptraject

Indien u de woning snel wil verkopen kunnen wij kosteloos een versneld verkooptraject voor u verzorgen, we kunnen vandaag nog langs komen voor een bezichtiging of direct een bod op afstand uitbrengen. Als er haast geboden is bij de verkoop kan de officiele overdracht al binnen een week worden vastgelegd. Verkoop nu snel uw verhuurde woning zonder verkoopstress en onzekerheid, heeft u vragen of wilt u direct een bod aanvragen neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om een waardebepaling te doen en een bod uit te brengen, of antwoord te geven op uw vragen.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/