Assist Act
Image default
Bedrijven

Wil je Een spandoek met frame

Zoek je een leuke en originele manier om iets onder de aandacht te brengen? Bijvoorbeeld omdat je graag je vrienden en hun sportteams aan wilt moedigen, of omdat je iemand een welkom thuis wilt wensen? Dan is een mooie spandoek met frame de oplossing! Met een spandoek met frame  verspreid je namelijk op een vrolijke en originele manier een boodschap! Maar hoe maak je een spandoek met frame?

De juiste boodschap

Het belangrijkste onderdeel van het spandoek met frame is natuurlijk wat er op komt te staan. Als je bijvoorbeeld een sportteam aanmoedigt, hebben de spelers niet altijd de tijd om alle spandoeken te lezen. Zorg daarom dat jouw spandoektekst altijd kort maar krachtig is! Kies voor een tekst die lekker rolt, of voor een grapje. Zorg er daarnaast voor dat je het spandoek na het maken goed controleert. Wellicht heb je per ongeluk een spelfout gemaakt, of is het spandoek toch niet helemaal geworden zoals je graag wilt.

Een goede opmaak

Niet alleen een leuke tekst op je spandoek met frame is belangrijk; de boodschap moet natuurlijk ook goed verpakt worden. Zorg daarom dat je de tekst op de goede plek neerzet. Misschien wil je bepaalde woorden extra benadrukken. Deze maak je dan extra groot of laat je opvallen door het een kleur te geven. Let dus op de lettergrootte, de kleur en of alles netjes op het doek past. Zo komt je spandoek er goed uit te zien. Om een zo goed mogelijk spandoek met frame k te maken, is het van belang om vooraf alvast met een potlood de letters tekenen. Zo kun je goed zien of de gewenste tekst goed op het doek past. Vervolgens hoe je de letters alleen nog maar in te spuiten! Zo heb je binnen de korste keren een spandoek met frame gemaakt.