Assist Act
Image default
Hobby en vrije tijd

Voordelige maar goede zwemvesten

Wie het water op gaat, kent het belang van zwemvesten. Welk vest voor u het meest geschikt is, hangt van een aantal zaken af. Gaat u alleen het water op, of met een grote groep? Vaart of zeilt u op rustig water of zoekt u grote wateren op? Hebt u een comfortabele zeilboot of een snelle speedboot? Dit zijn allemaal vragen die van invloed kunnen zijn op de zwemvesten die u zoekt. Bent u een fanatieke vaarder of watersporter, dan zoekt u misschien een high-end vest, maar wanneer u met regelmaat met grote groepen het water op gaat, wilt u misschien juist vesten hebben met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zwemvesten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer u op zoek bent naar zwemvesten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, kunt u terecht bij merken als Besto, Gill, Helly Hansen en Magic Marine. Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve producenten van reddingsvesten en andere kleding voor op het water. Zij bieden vesten in diverse prijscategorieën. U hebt altijd de zekerheid dat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op die manier weet u zeker dat alle opvarenden goed beschermd zijn in het geval van calamiteiten. Ook de lager geprijsde vesten bieden namelijk goede bescherming. U vindt deze merken onder andere bij Herman Lieven.

Ook voor de juiste bootschoenen

Bij een specialist als Herman Lieven kunt u ook terecht voor het kopen van de juiste bootschoenen voor jong en oud. Het dragen van bootschoenen aan boord is absoluut aan te bevelen, vooral voor kinderen. Goede bootschoenen zitten niet alleen comfortabel (en zien er goed uit), maar zorgen ook voor maximale grip. Meer grip betekent meer veiligheid. Door bootschoenen te dragen, neemt de kans op uitglijden aanzienlijk af. Uitglijden is een van de voornaamste oorzaken van ongelukken op het water. Tegen een geringe investering kunt u de kans hierop dus aanzienlijk verminderen.