Assist Act
Image default
Hobby en vrije tijd

Een dagje weg met kinderen wordt hier zeker een succes

Een bestemming vinden voor een leuk dagje weg met kinderen kan lastig zijn. Jullie willen natuurlijk dat iedereen een leuke dag heeft. Een bezoek aan Vogelpark Avifauna is dan een leuk idee. En wie denkt dat er hier niks anders te doen is dan naar vogels kijken, komt bedrogen uit. Er zijn spectaculaire vogeldemonstraties waarbij de vogels over je hoofd heen scheren. Daarnaast leer je van alles over het gedrag van al de vogels tijdens deze demonstraties. Zorg dan ook dat jullie deze zeker niet missen tijdens jullie dagje weg met het hele gezin.

Een wereldreis op één dag

Er leven in Avifauna veel vogels die normaal niet in Nederland voorkomen. Voor sommige van deze vogels is zelfs een speciaal soort verblijf gemaakt, zodat ze in de goede leefomstandigheden leven. Zo bezoek je in dit vogelpark tijdens jullie dagje weg met de kinderen de tropen, China, Afrika en Australië. In de Tropenhal vliegen er niet alleen allemaal vogels om je heen, ook kun je hier verschillende vissen bekijken bij de waterinkijk. Daarnaast is ook een bezoekje aan de halfaapjes in het Madagaskargebied een leuke ervaring voor jong en oud. Zo heeft iedereen een leuke tijd tijdens jullie dagje weg met gezin.

Geniet in één van de restaurants

Even pauze van al het vogels kijken? In de grote speeltuin kunnen de kinderen heerlijk ravotten. Maar tijdens een dagje weg met het gezin is het natuurlijk ook fijn om even wat te eten met elkaar. Dat kan fijn in één van de sfeervolle restaurants in het park. Wonen jullie in de buurt van dit vogelpark in Alphen aan de Rijn? Kijk dan ook zeker naar de verschillende lidmaatschappen. Zo hebben jullie niet één dagje weg met de kinderen, maar kunnen jullie zo vaak komen als jullie willen! Om even te kunnen spelen in de speeltuin of om te kijken bij jullie favoriete vogels.