Assist Act
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Sint-Niklaas

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvaart boven Sint-Niklaas of wil je liever direct een opleiding ballonvaarder starten of een luchtballon kopen? Zoek niet verder want C-Air kan je hierbij allemaal verder helpen. Een ballonvaart Sint-Niklaas is een unieke ervaring die circa 1 uur duurt gevolgd met een glasje cava en een balloncertificaat.

Ben je zelf van een andere regio dan Sint-Niklaas? C-Air heeft opstijglocaties in heel Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, West-Vlaanderen enz. Neem even een kijkje op onze website voor meer informatie en onze verschillende opstijglocaties. Naast ballonvaarten in Oost-Vlaanderen kan je bij ons ook terecht voor een ballonvaart in Antwerpen.

Prijs Ballonvaart

De prijs van een ballonvaart hangt uiteraard sterk af of je verkiest om privé te ballonvaren of in groep. Privé kan je al een ballonvaart boeken vanaf 650 euro voor 2 personen. Als je verkiest om in groep is dit ook perfect mogelijk en dan betaal je ongeveer 129 euro per persoon.

Opleiding ballonvaarder

Wil je toch direct een stap verder gaan en direct de opleiding van ballonvaarder starten? Ook dit is mogelijk, C-Air organiseert professionele cursussen waarin we onze studenten alles van A tot Z uitleggen. Tevens wordt de praktijk met de theorie gecombineerd dit doen we om onze leerlingen zo veel mogelijk bij te leren en de theorie direct om te zetten in de praktijk. De opleiding ballonvaarder duurt ongeveer een 2 tal jaar. De theorievakken bestaan uit Aerostatica, Reglementering, Meteo, Navigatie, Human performance en Communicatie.

Luchtballon kopen

Heb je zelf geen geschikte luchtballon om je opleiding ballonvaarder te doen? Dan kan je bij C-Air terecht om een luchtballon te kopen of één te huren. Uiteraard kan je ook een luchtballon kopen om je reclame er te laten op plaatsen. C-Air is verdeler van het Franse ballonmerk Chaize.

De grote van de luchtballon kan je zelf bepalen, voor opleidingen kies je best voor een luchtballon tot 2 personen. Als je graag een luchtballon wenst voor de promotie van je bedrijf dan kies je beter een groter formaat.

https://www.cair-ballonvaart.be