Assist Act
Image default
Hobby en vrije tijd

Haal het beste uit uw fiets met de fietsenmaker in Breda

Wanneer u een fervent fietser bent, wilt u natuurlijk dat uw fiets altijd in topconditie is. Woont u in Breda, Bavel of Ulvenhout en wilt u uw fiets eens goed laten nakijken, bijvoorbeeld omdat u op fietsvakantie gaat? Of gaat u dagelijks op de fiets naar uw werk en is het daarom belangrijk dat alle onderdelen van uw fiets goed functioneren? In alle gevallen bent u van harte welkom bij Bikes2Enjoy. De ervaren specialisten van deze fietsenmaker in Breda zorgen ervoor dat uw fiets vakkundig wordt gecontroleerd en dat eventuele problemen op een goede manier worden opgelost. Zo kunt u weer genieten van vele fietstochtjes.

De fietsenmaker in Breda voor alle typen en merken

Wat voor fiets u ook heeft en wat voor merk u ook rijdt, u bent altijd van harte welkom bij de fietsenmaker in Breda. Ook het type fiets dat u rijdt maakt niet uit. De medewerkers van Bikes2Enjoy zitten zelf ook regelmatig op de fiets en weten daardoor alles van het onderhoud van en reparatie aan fietsen van verschillende merken en modellen. Om te voorkomen dat er een reparatie nodig is, kunt u ook altijd langskomen voor een grondige onderhoudsbeurt. Op deze manier weet u zeker dat er geen mankementen ontstaan door te weinig onderhoud. Want niets is zo vervelend als onderweg stil komen te staan met een kapotte fiets.

Meer dan een fietsenmaker

Deze specialist is veel meer dan een fietsenmaker in Breda. U kunt hier namelijk niet alleen terecht voor vakkundige reparaties en onderhoud, maar ook vindt u hier een ruim aanbod aan fietsen van bekende A-merken. Ook voor een nieuwe e-bike kunt u hier terecht. Zou u een e-bike willen, maar heeft u hier helaas geen budget voor? Dan heeft Bikes2Enjoy speciale ombouwsets, waarmee uw stadsfiets eenvoudig omgebouwd kan worden tot e-bike. Zo is het rijden van een elektrische fiets voor iedereen bereikbaar.