Assist Act
Image default
Bedrijven

Het beste ontbijt van Amsterdam met de beste taxi service

Amsterdam heeft veel te bieden. Hoe kun je het meeste uit je dag halen wanneer je in Amsterdam bent? Allereerst begin je natuurlijk met een goed ontbijt! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag samen met een betrouwbare taxi service kan je dag niet meer kapot. Om ervoor te zorgen dat je aan niets ontbreekt op je volgende reis naar Amsterdam, heb ik wat ontbijtplekken in Amsterdam voor je klaar staan. Terwijl het ontbijtlandschap in Amsterdam er een paar jaar geleden nog wat mager uitzag, zijn er nu allerlei vette mogelijkheden. Wat de prijs betreft is het begin van de dag iets duurder dan de rest van Nederland. Maar hé, hoe vaak ben je nou in Amsterdam?

 

Breakfast Club Amsterdam

Bij de Breakfast Club zegt de naam alles. Op diverse locaties kunt je terecht voor karnemelkpannenkoeken, avocadoplakken, overnachtingshaver en eieren en goede koffie. 

Mijn favoriete plek voor het ontbijt is de Breakfast Club in de Bellamystraat. De Ten Kate markt is slechts een paar stappen verwijderd en nodigt je uit om na het ontbijt een wandeling te maken in Amsterdam. Als je op zoek bent naar authentieke souvenirs, dan is de Maker Store om de hoek. Met een beetje geluk is er zelfs de Makersmarkt, waar je ook producten “made in Amsterdam” kunt kopen. Dus het ontbijt wordt een dagtocht. Weet je niet hoe je hier moet komen? Maak dan gebruik van de taxi app service van amsterdam. Dit is een taxi service die je simpel en snel naar elke ontbijt locatie in Amsterdam en omstreken kan brengen.

 

 

Local Hero Amsterdam

Een nieuwkomer onder de ontbijtplekken in Amsterdam is Local Hero. “Lokaal” beschrijft de locatie van het gezellige café goed, want slechts weinig Amsterdamse bezoekers verdwalen in de Jan van Galenstraat. Dat is jammer, want het café ligt op een steenworp afstand van de populaire Jordaan.

In de aangrenzende Nordic Bakery Selma’s kunt je ook goed eten, als er geen plaats meer is bij de Heros. De kaneelslakken zijn de hamer (ook met kardemom)! In de zomer is het de moeite waard om direct voor de deur te gaan zitten. Niet omdat het zo mooi en groen is op de stoep naast de straat. Nee, want je kunt hier kijken naar de kleurrijke drukte. 

Hoe kom je er? Vraag simpelweg aan de taxi chauffeur of ze bekend zijn met local hero Amsterdam. Een beetje goede taxi chauffeur weet precies waar het is en brengt je er direct naartoe. Met de taxi app van TaxiUapp kun je online met je smartphone een taxi boeken en kun je ook gelijk zien hoeveel dit kost. 

 

 

Gs Brunch Boat in de grachten van Amsterdam.

Op zoek naar een compleet andere ontbijtervaring in Amsterdam? Dan is Gs Brunch Boat de juiste plaats voor u. De Brunch Boat vaart regelmatig door de grachten. Terwijl je van je Bloody Marys nipt en gepocheerde eieren eet, kun je tegelijkertijd de kanaalidylle induiken. Als je de voorkeur geeft aan vaste grond voor het ontbijt in Amsterdam, kunt je ook ontbijten bij Gs in de Jordaan of de Pijp. Je moet op voorhand boeken. Het duurt maar een paar klikken online.  Dit kun je dus gelijk doen wanneer je ook je taxi online boekt met de app van TaxiUApp. Betalen kan met PayPal, iDeal of gewoon contant bij de taxi chauffeur.