Assist Act
Image default
Dienstverlening

Kunststof deuren plaatsen: de pluspunten op een rijtje!

Kunststof deuren behoren samen met houten deuren tot de meest gebruikte deursoorten. Kunststoffen deuren zijn al decennialang populair vanwege de vele pluspunten die ze hebben vergeleken met houten of – ook dat bestaat – aluminium deuren. Wanneer u kiest voor het plaatsen van een of meer deuren van kunststof, dan kiest u dus slim. Maar wat maakt kunststof deuren nu eigenlijk zo gewild? Als u de voordelen hieronder ziet, snapt u waarom dit deur materiaal zo populair is.

 

Een sterke deur

Verreweg het grootste pluspunt van een kunststof deur is de enorm lange levensduur. kunststoffen deuren gaan veel langer mee dan houten deuren, zijn erg duurzaam en, dat is vanuit milieutechnisch perspectief interessant, volledig recyclebaar.

 

Verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en stijlen

Kunststof is een bewerkelijk materiaal, met als grote voordeel dat deze deuren in allerlei vormen en stijlen geproduceerd kunnen worden. Wilt u een deur die op hout lijkt, dan kiest u voor een profiel met houtnerf. Verder zijn allerlei kleuren varianten mogelijk. U kunt het zo bijzonder niet bedenken of het is mogelijk met deuren van kunststof!

 

Hoge isolatiewaarde

Een aantrekkelijk kenmerk van deuren van kunststof is de hoge isolatiewaarde.Zowel in thermische zin als akoestisch gezien, staan kunststof deuren – voordelig te koop bij Bermon.nl – bekend om hun goede isolerende werking. De isolatie is veel beter dan die van houten deuren. En dit gaat u natuurlijk merken op uw energierekening, waar flink wat euro’s vanaf gaan!

 

Kunststof is gemakkelijk in het onderhoud

Een deur van kunststof hoeft niet om de zoveel tijd, zoals bij hout, overgeschilderd te worden. Verder is het schoonmaken van deze deuren simpel: regelmatig met een nat doekje, eventueel met schoonmaakmiddel, eroverheen en de deur is snel weer schoon.