Assist Act
Image default
Bedrijven

Urenregistratie maakt facturen een stuk makkelijker

Op basis van uren werken is voor veel werknemers en werkgevers niet meer dan normaal

Bij het werken op uurbasis kan je niet zonder een goede urenverantwoording. Dit schiet er alleen soms bij in, wat jammer is want je loopt al snel geld mis. Bovendien wil je transparant zijn zodra je opdrachtgever vraagt om je uren te verantwoorden.

 

Meteen of achteraf?

Er bestaat vaak twijfel over wat beter is, je uren van minuut tot minuut invullen of om het aan het einde van de dag of zelfs week te doen. Maar hoe nauwkeurig is dit overzicht? Een goede urenverantwoording is onmisbaar bij het werken op uurbasis. Je wilt immers geen klanten verliezen. Traditionele methoden maken uren bijhouden van minuut-tot-minuut niet makkelijk. Keeping gelukkig wel, klik gewoon op de spatiebalk om te starten en te stoppen. Als je meer, zo niet alles, van minuut-tot-minuut bijhoudt, dan staat je urenverantwoordingals een huis! Hiernaast kan een los aantal uren opgeven ook nog steeds prima met onze software.

 

Tip voor Keeping: klik op shift + ? voor meer handige sneltoetsen om alles snel in te voeren, of dat nou achteraf of van minuut-tot-minuut is.

 

Zorg dat twijfel wordt voorkomen

Weet jij 100% zeker dat jouw uren allemaal zijn bijgehouden? Hoe laat je achteraf zien dat er niet mee geknoeid is? De audit-log in Keeping laat zien hoe en wanneer uren echt zijn ingevoerd. Je mag de functie best negeren, maar het kan altijd van pas komen zodra je een doortastende opdrachtgever hebt. Heb je een beroep waarbij deze verantwoording uren extra belangrijk is? Dan komt deze functie vast van pas.

 

Uren direct invoeren

Een tip: registreer die uren direct! Dit is het allerbeste. Keeping maakt dit eenvoudig: sluit jezelf aan bij verschillende organisaties en klok je uren direct in de omgeving van de opdrachtgever. Hiermee heeft jouw opdrachtgever altijd inzicht, en hiermee kan jij al je werk goed verantwoorden!

 

 

https://keeping.nl/blog/20-03-2017-goede-urenverantwoording-de-bron-van-effectief-factureren