Assist Act
Image default
Bedrijven

Optimale bliksembeveiliging voor een beschermd pand

Wanneer er een onweersbui dreigt te naderen is het van belang dat u zich op een veilige plek bevindt. Een plek waarbij u verzekerd bent dat u niet geraakt kan worden. Het spectaculaire natuurverschijnsel is prachtig om te bekijken, maar het kan nare gevolgen hebben. Een blikseminslag gebeurt letterlijk in een flits. Binnen een fractie van een seconde ontstaat er een elektrische lading die levensgevaarlijk is. VIndt daarom snel een weg naar binnen en zorg dat er een betrouwbare bliksembeveiliging is geïnstalleerd in het gebouw.

Kies voor een specialist op het gebied van bliksembeveiliging

Met regelmaat wordt Nederland geteisterd door bliksem en onweer. Om schade hiervan te voorkomen, laat u tegen een marktconforme prijs een bliksembeveiliging aanleggen voor uw woning of bedrijfspand door Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Sinds 1952 adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt en engineert deze organisatie de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties. Voor zowel bestaande objecten, renovatieprojecten of nieuwbouw verzorgen zij uw bliksemafleiderinstallaties. Deze worden geheel volgens de meest recente normen geïnstalleerd. Al jarenlang ontzorgen zij bedrijven en particulieren met een dekking in Nederland, de Benelux en daarbuiten op professionele wijze. Tegen een zeer scherpe prijs geniet u al van kwaliteit, waarbij optimale duurzaamheid en bovenal veiligheid voorop staat.

Uw alles-in-een partner

Al drie generaties lang is Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV een echt familiebedrijf. Bij hen kunt u niet alleen terecht voor een bliksemafleider van topkwaliteit, maar ook voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Laat uw hoogwaardige bliksemafleider installeren volgens de hoogste normen en ontvang veiligheid én kwaliteit. Uzelf vrijwaren van een blikseminslag en de negatieve gevolgen ervan is zo geregeld tegen een voordelige prijs. Van ontwerp tot installatie wordt alles voor u geregeld. Zo ontvangt u geheel op maat en passend bij de woning uw gewenste bliksembeveiliging. Een verstandige investering, want bij een blikseminslag en de bijkomende schade lopen de kosten hoog op.