Assist Act
Image default
Bedrijven

Huur voor de zomer een smoothiebar!

Zomer

De zomer is in aantocht en we hebben al heel lekker weer gehad. Tijd voor verkoeling dus tijdens de warme dagen en natuurlijk het EK. Want van al dat voetbal kijken, krijg je dorst! Een biertje kan de dorst voor heel even lessen, maar eigenlijk heb je daarna alleen maar meer dorst. Je kan beter water drinken of iets lekkers en gezonds. Wat dacht je van een verse smoothie vol fruit? En als je echt gezond wilt doen, dan doe je er wat groente bij. Wil je in EK sferen blijven dan maak je natuurlijk een Oranje Smoothie.

Smoothiebar huren

Maar ja, als je zelf smoothies wilt maken. Dan moet je natuurlijk wel eerst fruit kopen, een blender hebben en die ook weer helemaal schoon maken. En dat kost allemaal nog best wel wat moeite. Wist je dat je een smoothiebar ook kan huren? Een smoothiebar huren kan al vanaf €400. Misschien een beetje veel geld voor zomaar in je achtertuin, maar heel erg geschikt voor bedrijven en kantoren. Of als je een groot tuinfeest geeft natuurlijk. Als Shakes on Wheels je smoothiebar verzorgt weet je zeker dat het top is geregeld. Lekker een smoothiebar huren dus deze zomer!

Shakes on Wheels

Shakes on Wheels is al sinds 2014 de #1 smoothie cateraar van Nederland. Ze hebben al op meer dan 1500 events verse smoothies klaar gemaakt en weten dus wel wat lekker en gezond is. Ze stellen altijd een menu voor je samen waarin voor ieder wat wils zit. Zoet, zuur, romig, fruitig en supergezond. Laat dat maar aan Shakes on Wheels over.

Specialist in bedrijven en kantoren

Shakes on Wheels is er een ster in om service te geven aan grote bedrijven en kantoren. Ze kunnen snel en efficiënt grote groepen verwerken en laten hun werkplek altijd netjes schoon en gedweild achter Niet voor niets komen veel vaste klanten al jaren bij ze terug. Sinds corona verzenden ze trouwens ook smoothieboxen, dus ook zeker de moeite waard om even naar te kijken. 

Kortom, een smoothiebar huren doe je bij Shakes on Wheels!