Assist Act
Image default
Vakantie

Haal rendement door als particulier in vastgoed te investeren

Wilt u graag beginnen met particulier beleggen in vastgoed? Er zijn dan meerdere opties waar u aan kunt denken. Eén daarvan is het investeren in een recreatiewoning. Vaak is het investeren in vastgoed niet zonder risico. Zo moet het pand onderhouden worden en bent u verantwoordelijk voor de verhuur. Als er leegstand is, brengt het vastgoed u niks op. Deze risico’s kunt u ondervangen met het investeren in een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed. Al ruim 50 jaar verzorgen zij een zorgeloze vorm van zowel zakelijk als particulier beleggen in vastgoed.

Waarom als particuliere belegger investeren in een vakantiewoning?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de voordelen van het investeren in vastgoed zoals een recreatiewoning. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u gebruik maken van een constructie waarbij u alle zorgen uit handen geeft. Zo sluit u na de koop een huurovereenkomst met het bedrijf af van rond de 15 jaar. Tijdens de loop van deze overeenkomst krijgt u een gegarandeerd huurrendement, ongeacht eventuele leegstand van het pand. Daarnaast krijgt u professionele begeleiding bij het aankopen en eventuele verkopen van uw recreatiewoning. Zo kunt u zorgeloos particulier beleggen in vastgoed en profiteert u van uw investering in een sterk merk.

Ook hulp bij het verkopen van uw recreatiewoning

Besluit u op termijn uw recreatiewoning weer te verkopen? Ook in dat geval kunt u rekenen op de deskundige hulp van Center Parcs Vastgoed. Met een netwerk van 60.000 potentiële kopers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en een professioneel fotopakket van uw woning, hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw investering. Met al deze voordelen kunt u zorgeloos particulier beleggen in vastgoed en bent u er zeker niet onnodig veel tijd aan kwijt. Op de website vindt u de verschillende projecten zodat u niet langer hoeft te wachten met investeren in vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl