Assist Act
Image default
Beauty en verzorging

Waarom u in de winter een hoogwaardige vochtinbrengende crème nodig heeft?

Onze nieuwe grapefruit en salie gezicht moisturizer is een luxe body lotion die diep voedt en hydrateert uw huid. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, is deze heerlijke formule licht genoeg voor de gevoelige huid, maar rijk genoeg om je er jong en levendig uit te laten zien. De combinatie van onze antioxidantrijke verzorgende formules zal helpen voorkomen dat schadelijke vrije radicalen uw huid beschadigen, terwijl antioxidanten helpen de collageenproductie te beschermen en tekenen van veroudering zoals rimpels en verkleuringen tegen te gaan. Uw huid zal er gladder, zachter en jonger uitzien.

Kom binnen in de winter huidverzorging. Korean skincare huidverzorging in de winter draait om het hydrateren van de huid om deze gehydrateerd te houden tijdens de strenge wintermaanden. De winterhuid kan schilferig en droog worden, waardoor u er ouder uitziet dan u in werkelijkheid bent. Een vochtinbrengende crème van goede kwaliteit kan dit verhelpen door de schilferige huid te verwijderen en de teint een hydratatieboost te geven, zodat je een gladde, soepele huid krijgt waar je trots mee voor de dag kunt komen.

Je oma heeft je misschien verteld dat je nooit moet gaan slapen zonder je gezicht te wassen, maar de waarheid is dat dat niet het beste idee is. Veel van het vuil van de dag, vervuiling en andere slechte dingen kunnen zich op je gezicht nestelen terwijl je slaapt, dus je moet je altijd reinigen voordat je gaat slapen. Maar sla het wassen van je huid ’s ochtends zeker niet over, want dat leidt tot een vette huid en een heleboel andere problemen. Hier zijn enkele redenen waarom hydratatie met een anti-aging moisturizer van goede kwaliteit in de winter belangrijker is dan in de zomer:

Er is een goede reden waarom hydratatie een winterritueel is voor huidverzorging. Wanneer de temperatuur begint te dalen, loopt je huid een groter risico om uit te drogen. Om je huid ook helder en gezond te houden, wil je er zeker van zijn dat je een moisturizer met ceramiden en retinol gebruikt. De crème moet licht genoeg zijn om overdag te gebruiken en mag geen irriterende geurstoffen bevatten – want die kunnen je huid nu juist prikken – maar moet wel de juiste actieve ingrediënten bevatten, zoals retinol of een AHA. Dit helpt droogheid en verkleuringen te voorkomen en tegelijkertijd de huid te verhelderen.