Assist Act
Image default
Beauty en verzorging

Nooit meer hoeven scheren

Zit je er aan te denken om je permanent te laten ontharen in Apeldoorn? Neem dan snel een kijkje. Misschien ben je er wel helemaal klaar mee om zo vaak te moeten scheren. Het lijkt wel alsof er geen einde aan komt, je haartjes groeien zó snel! Als je je in de avond geschoren hebt, zijn sommige haartjes in de ochtend al terug. Dit probleem kan gemakkelijk opgelost worden met permanent ontharen. Hierbij hoef je je nooit meer te scheren en ben je in elke situatie meteen klaar om te gaan. De stress om scheren als je gevraagd wordt om mee te gaan naar het zwembad of naar de sauna gaat nooit meer voorkomen.

Geen irritatie of ingegroeide haartjes

Een ander veelvoorkomend probleem is de irritatie bij of na het scheren. Wellicht heb je al allerlei verschillende zalfjes en crèmepjes geprobeerd, maar werkt niks. Elke keer krijg je weer last van die vervelende rode, jeukende bultjes of ingegroeide haartjes. Na een tijdje geef je de moed op. Dat hoeft niet! Permanent ontharen geeft je de mogelijkheid om nooit meer last te hebben van deze vervelende irritaties. Permanent ontharen kan op verschillende plekken van het lichaam. Denk hierbij aan je benen, oksels of bikinilijn. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. Nadat je behandelt bent hoef je nergens rekening mee te houden.

Onzekerheden en meningen over boord

Ook je bovenlip kan permanent onthaard worden. Misschien ben je wel super onzeker omdat je haartjes op je bovenlip vrij donker zijn en een beetje op een snor lijken. Erg vervelend en iedereen is mooi zoals hij of zij is, maar als het jou zekerder maakt kunnen we je in Apeldoorn zeker helpen. Permanent ontharen is helemaal veilig en levert gegarandeerd resultaat. Het is niet volledig pijnloos, maar het is het zeker waard als je je bedenkt wat je er voor terug krijgt! De pijn is goed te dragen en de behandelingen duren niet ontzettend lang.