Assist Act
Image default
Mode en Kleding

Hoe kleed je je kind het beste aan?

Als je kinderen hebt, kun je op een heel andere manier naar mode kijken. Vooral als je de ouder bent van een jonge. Kinderen houden ervan om rond te rennen en te spelen, wat kan leiden tot behoorlijk schattige outfits. Maar je moet toch voorzichtig zijn met wat ze buitenshuis dragen, zodat ze niet in de problemen komen (of te veel aandacht trekken). Gelukkig zijn er tal van manieren om je kind aan te kleden en toch veilig en comfortabel te houden; hier zijn slechts een paar tips om het goed te doen.

Het belang om je kind op unieke en modieuze manieren te kleden

Een van de belangrijkste aspecten van het ouderschap is het goede voorbeeld geven aan uw kind, en dat begint met er goed uitzien.

Stijl of merk

Je bent een volwassene; er is geen reden waarom je niet in staat zou zijn om welke stijl of welk merk dan ook te dragen.

Garderobe

Houd er rekening mee dat als kinderen ouder worden, het moeilijk voor ze kan worden als ze iets willen dat botst met hun garderobe.

Hoe voorkom ik dat ik op alle andere ouders op de school van mijn kind ga lijken?

De school van je kind heeft misschien maar een handvol ouders die zijn uitgedost in designer blindgangers. Maar het kan nog steeds moeilijk zijn om niet het gevoel te hebben dat iedereen je beoordeelt op basis van wat je draagt.

Bepaald label

Maar hoe belangrijk is het eigenlijk dat je een bepaald label koopt of modetrends volgt? Het antwoord: helemaal niet!

Comfortabel

Doe wat comfortabel voelt en vooral, wat logisch is voor het budget van uw gezin.

Is het gepast om mijn kind volwassen kleding te geven?

Het is een beetje een slappe koord-act. Je wilt niet dat ze verkleed gaan alsof ze op 18-jarige leeftijd naar een formeel feest gaan, maar je wilt ook niet dat ze voor altijd in babykleding gekleed gaan.

Leeftijd geschikte kleding

Een gulden middenweg kan worden gevonden door ze leeftijd geschikte kleding te geven en een paar koelere items toe te voegen, zodat ze eruit kunnen zien als hun coole leeftijdsgenoten.

Baby sneakers

Baby’s hebben zulke kleine voetjes, het is makkelijk voor ze om hun baby sneakers uit te trappen! Een goed paar baby sneakers is misschien precies wat je nodig hebt: ze zijn zacht en flexibel. Ook gemakkelijk aan en uit te trekken, waterbestendig (ideaal als je in een gebied met natter weer woont) en ze zijn niet zichtbaar vuil of schuren net zo veel als traditionele schoenen.

Kun je me helpen schattige kinderschoenen te vinden met een beperkt budget (of gratis!)?

Kinderen groeien maar al te snel uit hun schoenen. En met de torenhoge prijzen, zullen ze niet veel overhouden als ze niet een paar paar rondhangen.

Nieuwe schoenen

Als het tijd is voor nieuwe schoenen, ga dan naar kringloopwinkels en ruilbeurzen bij jou in de buurt – ze zijn vaker wel dan niet gevuld met zacht gebruikte kleding en accessoires die goedkoop (of gratis!) zijn.

Tijdens winkelen

Zorg ervoor dat u tijdens het winkelen alles in de gaten houdt dat geschikt is voor uw kinderen. Bron: https://www.stylonic.nl