Assist Act
Image default
Beauty en verzorging

Een permanente oplossing voor uw haar

Bent u het ook zo zat om telkens maar weer te scheren? Heeft u slechte ervaringen met epileren of harsen zoals de meeste mensen? Wilt u er gewoon niet meer naar omkijken en met een gerust hart het hele jaar door glad zijn, waar u glad wilt zijn? Dan bieden wij u de mooie service aan van definitief ontharen in Utrecht. Bij het definitief ontharen Utrecht worden uw haren permanent verwijderd en zullen, in de meeste gevallen, niet meer terugkomen. U bent voor altijd af van dat vervelende okselhaar of die heftige uni-brow waar mensen zo ongemakkelijk naar staren wanneer zij een stukje dichterbij komen. Met het definitief ontharen in Utrecht bent u het hele jaar beach ready zonder een ongemakkelijke en pijnlijke Brazilian wax. 

Expertise

Onze specialisten verwijderen al jaren haar van de menselijke huid en zijn dus geen vreemden voor al die harige plekjes. Zij zullen op professionele wijze naar uw haar en huid kijken en deze op een professionele wijze behandelen. Bij het definitief ontharen Utrecht komt de nieuwste techniek van haar verwijderen aan te pas die onze experts door hun training compleet beheersen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een laser techniek die u dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen volledig haar vrij kan maken in zoverre u dat wilt. Zij zullen u vlot en effectief helpen bij het definitief ontharen in Utrecht en omstreken. 

Pijnloos en snel

Door het proces definitief ontharen Utrecht bent u feilloos en zonder pijn van uw overtollige haartjes af. Dit is een snelle manier om snel uw lichaam te ontharen en dat zonder dat pijnlijke getrek aan uw haarwortels. Ook zijn onze experts er op getraind om zo snel mogelijk uw behandeling te voltooien zodat u, wellicht snel uw haarloosheid kunt laten zien.