Assist Act
Image default
Beauty en verzorging

Gaat u wel eens naar een medisch pedicure in Den Haag?

Gaat u wel eens naar een medisch pedicure in Den Haag? Hoe belangrijk zijn uw voeten voor u? We staan er niet bij stil, maar onze voeten brengen ons overal. We kunnen erdoor lopen, dansen, springen en nog veel meer. We stoppen ze weg in schoenen, omdat dit beter is en een stuk comfortabeler loopt, ook biedt het bescherming voor invloeden van buitenaf. Misschien was u met de hond aan het wandelen en lag er een stuk glas op straat waar u zo doorheen is gelopen, zonder dat u er erg in had. Maar als u nu bedenkt dat u daar met blote voeten had gelopen, zat er een flink scherp stuk glas in uw voet en moest u een bezoekje brengen aan de dokter. Onze voeten zijn zo belangrijk, en verdienen daarom ook wel eens een verwen momentje.

Behandelingen

Medisch pedicure Den Haag biedt u verschillende behandelingen die elk uit meerdere stappen bestaan. Een basisbehandeling bestaat uit 20 minuten. Hierbij heeft u de keuze uit het laten knippen van uw nagels, het verwijderen van een likdoorn, het behandelen van kloofjes en eelt waar u last van heeft. Als u voor een gewone pedicure kiest, ondergaat u een aantal stappen extra. Zo knipt Medisch pedicure Den Haag de nagels, maar ook verzorgen ze de nagelriemen en worden eelt en likdoorns verwijderd. Als u last heeft van een ingegroeide teennagel, wordt deze ook behandeld.

Medisch aspect

Mensen die last hebben van reuma of een diabetische voet kunnen ook gewoon terecht bij Medisch pedicure Den Haag. Een van de medewerkers is gespecialiseerd in medische voetverzorging en biedt alle aandacht aan uw voeten, die het nodig heeft. Onze medewerker heeft een hechte samenwerkingsband met een podotherapeut. Op deze manier verzorgen ze de beste behandeling die mogelijk is. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u een kijkje nemen op de site en u mag altijd bellen.