Assist Act
Image default
Bedrijven

De werking van paardenmelk tabletten

Paardenmelk tabletten zijn steeds meer in opkomst en zijn goed voor de gezondheid. Bovendien bevat het energie, ijzer, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Paardenmelk heeft een laag eiwit en vetgehalte daardoor paardenmelk veel beter verdragen wordt door het menselijk lichaam dan koemelk.

Waarom paardenmelk  tabletten gezond zijn

De paardenmelk tabletten   zijn eigenlijk veel gezonder dan andere melk. Dat begint al met het feit dat de melkproductie “samenwerkt” met de spijsvertering. De spijsvertering bij de reguliere melkgevende dieren zoals: koe, schaap, geit en waterbuffel, functioneren allen met behulp van meerdere magen. Deze dieren hebben allen vier magen waardoor ze ook vettere melk produceren, die ook nog eens slijm produceren in het menselijk lichaam. Drink je deze melk? Dan wordt geadviseerd deze melksoorten te verhitten vóór gebruik om eventuele schadelijke bacillen te vernietigen. Dit alles staat in tegenstelling tot de “edele” melksoorten, dat van een paard, ezel en humane melk (moedermelk). Die hebben een vetpercentage van rond de 1% waardoor ook vastzittend slijm oplost op wordt gehoest. Wanneer men de melk van deze dieren verhit, zal het haar werking verliezen, door o.a het breken van de eiwitten. Mede hierdoor komt het dat paardenmelk voor meer dan 80% overeenkomt met moedermelk.

Waar zijn paardenmelk tabletten   goed voor?

Het innemen van paardenmelk tabletten   kan helpen en werken bij een natuurlijke stoelgang, het bevordert inwendige reiniging en darmwerking. Maar het zuivert ook de huid. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook hebben de paardenmelk tabletten   een positieve invloed op de werking van lever en galblaas en een maagversterkende werking. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op hart en bloedvaten en zorgt voor een doelmatig zuurstoftransport in het bloed,. Zo zorgen paardenmelk tabletten   dus goed voor jouw lichaam. Kies ook voor het gebruik van de paardenmelk tabletten als je eens iets anders wilt proberen dan moedermelk of gezondere melk wilt gebruiken.