Assist Act
Image default
Bedrijven

De fefco 0427 dozen voor je bedrijf

Fefco dozen worden vaak door verschillende bedrijven zoals webshops gebruik. Fefco staat voor Federation of European Board Manufacturers en het is een internationaal nummeringssysteem. Om verwarring te voorkomen met alle verschillende soorten dozen is dit nummeringssysteem in de wereld geroepen. Het is internationaal besloten dat deze dozen worden vernoemd naar bijvoorbeeld fefco 0427, fefco 0201. Er zijn nog meerdere soorten met het fefco nummeringssysteem. De codes zijn gekoppeld aan bepaalde productie dozen van fabrikanten. Met het nummeringssysteem heb je altijd de juiste dozen ongeacht de fabrikant. Hieronder lees je meer over deze dozen en wat fefco zo praktisch en handig maakt. Lees dus snel verder!

De fefco dozen 0427

De 0427 fefco dozen zijn de standaard postbus verpakkingen, deze worden vaak naar klanten en relaties gestuurd. Deze postbus doos word vaak door verschillende webshops gebruikt. Deze dozen zijn makkelijk te vouwen en passen door alle brievenbussen. Je kan de fefco 0427 dozen ook volledig personaliseren. Je kan dan een stukje tekst, logo en de kleur bepalen. Je kan ook de benodigde maat selecteren. Kenmerken van deze fefco dozen zijn;

  • Hebben een automatische sluiting
  • Snel en makkelijk in elkaar te zetten
  • Volledig te personaliseren
  • Meerdere postbus maten
  • Kan met enkel of dubbel golfkarton geleverd worden

Personaliseren van de fefco dozen

Veel van de fefco dozen zijn volledig te personaliseren, zo kan je volledig naar je eigen wensen en behoeftes de dozen laten maken. Zoals eerder gezegd kan je daar je bedrijfslogo op laten zetten, de bedrijfsslogan en de kleur. Ideaal voor als je een echt merk wilt vestigen als bedrijf of webshop.

https://endlessbranding.com/fefco-0427-doos